اداره کل روابط عمومی دانشگاه

مرحله استانی و نهایی جشنواره TED (تکاپوی دانشجویی) در واحد اراک

۲۹ آذر ۱۳۹۶ | ۱۰:۱۳ کد : ۲۰۳۲ اخبار دانشگاه

به گزارش خبرنگار آنا به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، در راستای اهداف فرهنگی و علمی دانشگاه مرحله استانی و نهایی تدTED(تکاپوی دانشجویی) به همت کانون دانشجویی طلوع اندیشه ،گروه روانشناسی ،دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده علوم انسانی و با حمایت حوزه معاونت فرهنگی دانشگاه آزاداسلامی اراک در دو نوبت صبح و عصر در تالار امیر کبیر دانشکده علوم انسانی برگزار شد.

در این جشنواره برگزیدگان مرحله واحدی در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری از واحدهای دانشگاهی اراک، ساوه و خمین با هم به رقابت پرداختند.

در پایان این مراسم بر اساس داوری های انجام شده افراد زیر انتخاب و به عنوان برندگان جشنواره ی استانی تد (تکاپوی دانشجویی) اعلام شدند؛در مقطع کارشناسی مهنوش نیازی، علی چاپاری و یوسف مهر اندیش از واحد اراک به ترتیب رتبه های اول تا سوم را کسب کردند و در مقطع کارشناسی ارشد محمد فولادوند، عاطفه دریابیگی و محمد مهدی جیریایی از واحد اراک هم به ترتیب مقام های اول تا سوم را از آن خود کردند همچنین در مقطع دکتری نیز فاطمه یزدانی، رامین افتخاری و احمد صابری راد از واحد خمین توانستند رتبه های اول تا سوم این جشنواره را بدست آورند.

جشنواره با استقبال بی نظیر استادان،کارکنان و دانشجویان روبرو شد و رقابت تنگاتنگ دانشجویان باعث شد که جشنواره در دو نوبت برگزارشود.