اخبارواطلاعیه ها

بیش از ۱۵۰۰نفر استاد و دانشجوی واحد اراک در مسابقات سراسری قرآن و عترت رقابت می‌کنند

۱۹ آذر ۱۳۹۶ | ۰۰:۰۰ کد : ۲۰۵۰ اخبار دانشگاه رویداد های مهم
معاون فرهنگی ودانشجویی واحد اراک گفت: « آزمون سراسری بیست و سومین دوره مسابقات کتابخوانی قرآن و عترت ویژه استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی روز سه شنبه ۲۱ آذر و به طور همزمان در واحد اراک هم برگزار می‌شود.»

به گزارش خبرنگار آنا به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک، پیمان عین القضاتی با توجه به اهمیت مسابقات سراسری قرآن و عترت(ع) افزود: «آزمون کتبی بیست و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی ویژه استادان، اعضای هیات علمی و دانشجویان سه شنبه 21 آذر ساعت 10 صبح و به طور همزمان با حضور بیش از 1500 نفر در دو حوزه مستقل در دانشگاه آزاداسلامی اراک شهرک دانشگاهی امیر کبیر برگزار خواهدشد.»

عین القضاتی اظهارکرد: «دانشجویان در این دوره از مسابقات در 10 رشته شامل تفسیر قرآن کریم، ترجمه قرآن کریم به زبان انگلیسی، ترجمه قرآن کریم به زبان فارسی، زندگانی چهارده معصوم(ع)، زندگانی پیامبر(ص)، نماز، احکام برادران، احکام خواهران، آشنایی با نهج‌البلاغه، زیارت عاشورا و جامعه کبیره با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.»

وی تصریح کرد: «استادان واعضای هیات علمی نیز در سه رشته شامل احکام، نماز و زندگانی چهارده معصوم(ع) رقابت می‌کنند.»