اداره کل روابط عمومی دانشگاه

بیانیه دبیر خانه هم اندیشی استادان دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در محکومیت حوادث روزهای اخیر در کشور

۱۳ دی ۱۳۹۶ | ۱۶:۱۸ کد : ۲۰۹۳ اخبار دانشگاه

فتنه بار دیگر زبانه کشیده و فضای کشور را غبارآلود نموده، آتشی که عقده های فرصت طلبان را به وجد آورده و گروهی معلول الحال را که  در پی بر هم زدن نظم عمومی در کشور هستند،  با دشمنی و کید بر انقلاب اسلامی در صفوف اعتراضات مردمی رخنه کرده و چند روزی است که در چند شهر کشور به اموال عمومی خسارت و به مقدسات  هتک حرمت نموده اند. پیروزی‌های پیاپی نیروهای مقاومت در مقابل تروریست‌های تکفیری و شکست طرح‌های مداخله‌گرانه استکبار در کشورهای اسلامی که خشم و عصبانیت را برای دشمنان اسلام و انقلاب در پی داشت، این بار دست جنایتکار ابرقدرت‌ها از آستین منافقین و عناصر فریب‌خورده آن‌ها بیرون آورده و به بهانه مشکلات اقتصادی و بیکاری، که حل آن‌ها مطالبه به‌حق مردم مسلمان ایران و مخصوصاً اقشار مستضعف است، نسبت به ایجاد اغتشاش و ناآرامی و تخریب اموال عمومی و طرح شعارهای ساختارشکنانه اقدام کرده‌اند. مسلماً صف مردم مسلمان و انقلابی ایران از صف منافقان و دشمنان اسلام جداست و این توطئه، وحدت و اقتدار ایران اسلامی را نشانه گرفته است.

دبیر خانه هم اندیشی استادان دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با تاکید بر رفع مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم و مخصوصاً توجه به اقشار مستضعف و آسیب‌پذیر از طریق مسئولین ذی‌ربط، ایجاد فضای مناسب جهت طرح خواسته‌ها و مطالبات مردمی را لازم می‌داند. استادان دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی آحاد مردم  با بصیرت، مومن و انقلابی ایران اسلامی را به حفظ هوشیاری و پشتیبانی از ولایت فقیه، دفاع از ارزش های انقلاب اسلامی،  و بیعت مجدد با مقام عظمای ولایت دعوت می‌نماید.

این مجموعه از نیروهای امنیتی درخواست می نماید که تسامح و تساهل در برخورد با اغتشاش‌گران را کنار گذارده و با سرعت نسبت به معرفی عاملان و مسببان اغتشاشات روزهای اخیر اقدام نمایند.

این دبیر خانه ضمن بیعت مجدد با آرمان‌های حضرت امام و مقام معظم رهبری، اعتقاد راسخ دارد کشتی انقلاب تنها در سایه هدایت و رهبری ولی امر مسلمین به ساحل امن خواهد رسید و فرمایش حکیمانه حضرت امام را خاطرنشان می‌کند که «پشتیبان ولایت‌فقیه باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد» و همچون گذشته آمادگی خود را برای ارائه هرگونه کمک فکری و معنوی اعلام می‌نماید.

من الله توفیق

دبیرخانه هم اندیشی استادان