اداره کل روابط عمومی دانشگاه

آیین تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتیان برگزار شد

۲۳ دی ۱۳۹۶ | ۰۰:۰۰ کد : ۲۱۰۵ اخبار دانشگاه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از واحد آشتیان ، آیین تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتیان با حضور دکتر عباسعلی حیدری سرپرست دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی و واحد اراک، حجت الاسلام و المسلمین دکترمهدی ایمانی مقدم مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان مرکزی ، حجت الاسلام و المسلمین غلامرضا نیشابوری امام جمعه شهر آشتیان، محمد حسینی نماینده مردم شریف آشتیان، تفرش و فراهان در مجلس شورای اسلامی ، یوسفی معاون  فرماندار شهرستان آشتیان ، دکتر علی روشنایی رییس سابق واحد آشتیان ، دکتر علی فرقانیها سرپرست جدید واحد آشتیان ، برخی ازمعاونان ومدیران واحد اراک، جمعی از مدیران، مسئولان نهادها و سازمان های شهرستان آشتیان و استان مرکزی ، استادان، کارکنان و دانشجویان در سالن اجتماعات تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتیان برگزارشد.

دکترعباسعلی حیدری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک علاوه بر گرامی داشت یاد  وخاطره دکتر قریب پدر علم زمین شناسی ایران  و خیرمقدم به حاضرین در جلسه از زحمات و خدمات دکترعلی روشنائی قدردانی کرد.

سرپرست دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی با بیان اینکه با استفاده از نیروهای توانمند می توان از تمام مسیرهای سخت و جان فرسا عبور کرد،اظهار کرد:« با همکاری ،همدلی و همیاری استادان و کارکنان خدوم همچون گذشته به آینده روشن واحد آشتیان خوش بین هستیم.»

سرپرست دانشگاه آزاداسلامی واحد اراک اظهارکرد:« هرکس طرح و برنامه ای برای برون رفت از وضعیت و شرایط موجود دارد ما آماده شنیدن آن هستیم و از اعضای هیات علمی که عضو برجسته این خانواده هستند توقع و انتظار همکاری و همفکری داریم انشالله با همدلی و همکاری و صفا و صمیمت تلاش می کنیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتیان به جایگاه و شایستگی خود برسد.»

دکتر علی روشنایی رئیس سابق دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتیان علاوه بر تقدیر از استادان و کارکنان واحد آشتیان به ارائه گزارش مختصر از عملکرد خود پرداخت و از تعامل سازمان ها ونهاد های شهرستان آشتیان و سرپرست دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی با واحد آشتیان قدردانی کرد و برای دکتر فرقانیها سرپرست جدید واحد آرزوی موفقیت کرد.

حجت الاسلام نیشابوری امام جمعه آشتیان هم با بیان اینکه مقدسات دردین، اعتقادات وفرهنگ ما قداستی دارند که باید آنها راحفظ کنیم گفت:مقدسات دینی خط قرمز ماهستندکه حفظ آنها برالزامی است.

وی علم را دارای تقدس عنوان کرد و افزود: درمنظر دینی نگاه به چهره عالم عبادت به شمارمی رود به این دلیل که هرکس که دارای علم وفضلیت باشد و در مقام وجایگاه علمی است می تواند به جامعه خدمت کند.

وی با بیان اینکه علم بصورت مطلق مفید نیست یادآور شد : عالم هم بصورت مطلق موردتایید قرارنگرفته بلکه علم نافع و عالم به عمل کسی که علم او به نورالهی مزین باشد دارای قداست و مورد تائید است.

محمد حسینی نماینده تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی هم با بیان اینکه هرکس مسئولیتی برعهده می گیرد باید به این بیندیشد که امانتی به او واگذارشده و باید بطورصحیح و سالم به سرمنزل مقصود برساندگفت:باتوجه به شرایط دانشگاه ازاداسلامی وکاهش تعداد دانشجویان درتمام دانشگاهها و همچنین دانشگاه آشتیان به دلیل نوسانات جمعیتی امید میرود با روش جدید و شرایطی که باحمایت های دکتر رهبر ایجاد می شود این دانشگاه با وجود ریاست جدید بتواند به اهداف خود در همه حوزه نائل شود.

وی با بیان اینکه قبل ازتاسیس دانشگاه آزاد اسلامی امکان تحصیل برای بسیاری ازمردم فراهم نبود افزود : باتاسیس دانشگاه آزاداسلامی امکان تحصیل برای بسیاری ازافراد بخصوص درشهرهای کوچک فراهم شد و بسیاری از مسئولین به مدد بحث های علمی این دانشگاه امروز قبول مسئولیت کرده اند و این از نعمت های بزرگ انقلاب اسلامی است که به برکت خون شهدا به ما رسیده است و نباید فراموش شود.

وی گفت:از دکتر فرقانیها میخواهم پیوند اعضای هیات علمی و دانشگاه را باحوزه اشتغال وصنعت شهرستان گره بزند تاهم دانشگاه بتواند از منظر منابع مالی بهره مند شود و هم مابتوانیم درحوزه علمی دربحث صنعت تحقیقات داشته باشیم.

دکترعلی فرقانیها سرپرست جدید واحد آشتیان هم پیشرفت دانشگاه و بالا رفتن سطح معیشت کارکنان آن را موجب کاهش مشکلات عنوان کرد و گفت: اگر نارضایتی در دانشگاه باشد یا اتفاقی درآن رخ دهد شهر ازاین مشکلات مصون نخواهد بود.

وی با بیان اینکه تغییر مدیریت باتغییرات استراتژیک همراه است افزود: هدف ما سوق دادن دانشگاه درمسیردرست وصرفا درنظر صرف و صلاح دانشگاه است.

وی برنامه ریزی صحیح،تغییر نگرش ها و تغییر ساختارها را الزامی دانست و گفت: امید میرود باانجام این فرآیند ها بتوانیم درمسیرپیشبرد این دانشگاه گام برداریم و این موضوع نیازمند روش های علمی اصولی و نظامند است که باید بکارببریم.

دکتر ایمانی مقدم مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان هم با بیان اینکه ریاست طلبی در روایات دینی ما مورد نکوهش است گفت: درصورتی که ریاست وسیله ای برای خدمت وامانت داری باشد دارای ارزش است و هیچ عبادتی به آن نمیرسد.

وی با بیان اینکه ' دانشگاه آزاد اسلامی نباید باشگاه حزب و جناحی  باشد و باید روی پای خود بایستاد افزود: این دانشگاه غیرانتفاعی است بنابراین با همکاری 70 عضوهیات علمی و مغز متفکر باید مسیر اعتلای ان به راحتی هموار شود.

وی با بیان اینکه سه کلمه دانشگاه آزاد اسلامی باید پررنگ باشد گفت: قید اسلامی تشریفاتی نیست بلکه جدی است و این دانشگاه در محتوا و ظاهر در سه قالب باورها،اعتقادات و اخلاقیات ،مناسک و ظواهر باید اسلامی باشد.