کسب عنوان رییس برتر مدیر باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک

۰۲ اسفند ۱۳۹۳ | ۱۳:۳۹ کد : ۲۱۱ اخبار دانشگاه
اراک

به گزارش خبرنگار آنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، در پانزدهمین اجلاس سراسری باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی، باشگاه پژوهشگران و نخبگان واحد اراک، به عنوان باشگاه برتر در بین کلیه باشگاه های پژوهشگران جوان و نخبگان در سراسر میهن اسلامی انتخاب شد.

بنابراین گزارش هدف از برگزاری این همایش بررسی و تایید راهکارهای نقشه راه در راستای سند چشم انداز باشگاه پژوهشگران بود. معیارهای انتخاب روسای برتر باشگاه، برنامه و امتیازدهی کارگروه های باشگاه و فعالیت در طول سال و همچنین فعالیت های پژوهشی، برگزاری همایش ها، تجاری سازی تحقیقات در راستای تبدیل ایده به فراورده، سخنرانی در کنگره های جهانی و پرداخت جوایز به رتبه های برتر بوده است.

دکترزارع، رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و مشاور رییس دانشگاه آزاد اسلامی، برگزاری این همایش را نویدبخش تاسیس تشکیلات تجاری سازی تحقیقات با انتخاب معاونت تجاری سازی در باشگاه اعلام کرد و افزود: با ایجاد این حوزه جدید و نوآورانه در راستای شهر دانایی قدم های موثر و تاثیرگذاری بر خواهیم داشت و راهکارهای جدیدی در راستای حل مشکلات مخترعان، ثبت اختراعات ملی و بین المللی و تجاری سازی آنان ارائه می کنیم.

در این مراسم از دکتر شهاب خاقانی، رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، تجلیل به عمل آمد. لازم به ذکر است ایشان، عضو هیأت علمی گروه زراعت و اصلاح نباتات دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک بوده که برای ششمین سال متوالی به عنوان رئیس برتر باشگاه پژوهشگران جوان انتخاب گردیده است.