برگزاری جشن روزپرستار در دانشگاه آزاد اسلامی اراک

۰۶ اسفند ۱۳۹۳ | ۱۸:۴۸ کد : ۲۱۵ اخبار دانشگاه
تالارفردوسی
برگزاری جشن روزپرستار در دانشگاه آزاد اسلامی اراک

به گزارش خبرنگار آنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، به مناسبت سالروز ولادت با سعادت حضرت زینب (س)جشن روزپرستار با حضور حجت الاسلام و المسلمین ایوب سلحشورنیا رییس دفترنهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه های آزاد اسلامی استان مرکزی ، خانم دکتر قنبری معاون علوم پزشکی دانشگاه ،دکتر قاسمی ریاست دانشکده پرستاری ومامایی ،حجت الاسلام والمسلمین هراتی مسئول فرهنگی دانشکده علوم پزشکی واحداراک ، مسئولین دفاتر فرهنگ اسلامی دانشکده ها ، استادان ،کارکنان و دانشجویان رشته پرستاری در تالارفردوسی شهرک دانشگاهی امیرکبیر دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار شد.

بنابراین گزارش حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای سلحشورنیا ،رییس  دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان مرکزی در جمع دانشجویان پرستاری و کادر پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اراک ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت زینب (س) وروز پرستار به برجسته بودن جایگاه بانوان اشاره کردند.

سلحشورنیا با اشاره به اینکه نام حضرت زینب در تاریخ ماندگار شد افزود: ویژگی های این بزرگواررا بهتر بشناسیم و عمل به این ویژگی های بارز این شخصیت بزرگ تاریخی از واجبات دین ماست .

رییس دفترنهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه های آزاد اسلامی استان مرکزی گفت: باید پیروان خوبی برای اهل بیت واسوه خوبی برای زنان برجسته عالم از جمله حضرت زینب (س)باشید.اگر پیرو حضرت زینب کبری (س) باشیم بااین بزرگواران محشور می شویم.

در ادامه مراسم خانم دکتر قنبری معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اراک در جمع دانشجویان رشته پرستاری و کادرمعاونت پزشکی دانشگاه ضمن تبریک روز میلاد حضرت زینب (س) ،اظهار کرد: علت نام گذاری این روز به عنوان روز پرستار نه فقط به این دلیل است که حضرت زینب (س)پرستار خوبی بعداز حضرت فاطمه زهرا (س)برای برادرانش امام حسن (ع)و امام حسین (ع) بود بلکه حضرت زینب (س)از نهضت امام حسین (ع) پرستاری کردوعلت زنده ماندن نهضت عاشورا به خاطر خدماتی است که بعداز امام حسین (ع) ،آن حضرت انجام داد.

وی افزود: معتقد هستیم اگر ما در یک سمتی هستیم ویک کاری به ما محول  شده است وعده ای به ما رجوع می کنند ،این افراد ولی نعمت ما هستند.

دکتر قنبری ادامه داد: همیشه و در هر شرایطی ،چه در زمانی که میتوان گره ای باز کرد وچه در زمانی که نمی توانیم کمکی کنیم باید با اخلااقی نیکو و پسندیده پاسخگوی ارباب رجوع باشیم و هدف ما در درجه اول باید رضای خدا و دردرجه دوم رضای خلق باشد.

سپس دکترمرتضی قاسمی ریاست دانشکده پرستاری نیز ضمن تبریک ولادت حضرت زینب(س)وروز پرستار سخنانی درخصوص اهمیت و نقش پرستاری در مراقبت از بیماران در جامعه پرداخت.

هراتی عنوان کرد:

حضرت زینب(س)؛ یکه‌تاز واقعه عاشورا/ نقش تربیتی عقیله بنی‌هاشم(س) برای جوانان تبیین شود.

درحاشیه این مراسم حجت‌الاسلام علی‌اکبر هراتی، مسئول فرهنگی دانشکده علوم پزشکی در گفت‌وگو با خبرگزاری آنا ،گفت: شخصیت حضرت زینب(س) دارای ابعاد وسیعی است که متأسفانه نهادهای فرهنگی و دینی برای تبیین آن برای افراد جامعه موفق عمل نکرده‌اند که باید به‌طور ویژه فعالیت و برنامه‌های خود را بازبینی و سپس اقدام به فعالیت اثرگذار کند.

جایگاه ویژه حضرت زینب(س) در بین ائمه(ع)

وی ادامه داد: شخصیت حضرت زینب(س) در بین معصومین و امامان از جایگاه ویژه‌ای برخورداراست  و تا جایی که امام سجاد(ع) در خطاب به ایشان می‌فرماید؛ عمه جان «دانشمند مکتب ندیده  هستی» و همین شخصیت‌ها و ویژگی ایشان هست که توانست یکه و تنها واقعه عاشورا را نسبت به شرایط خفگان‌آور آن زمان زنده نگه دارد.

حجت‌الاسلام هراتی تأکید کرد: پرستاران ما باید نسبت به گذشته از شخصیت این بانوی والامقام به‌عنوان الگوی عملی و رفتاری در جنبه فردی و کاری خود بهره ببرند و همیشه این نکته به خاطرشان باشد که ایشان در سخت‌ترین شرایط، صبورانه و دلسوزانه به‌خاطر هدف متعالی‌تر ایستادگی کردند.

عفاف و حجاب؛ بارزترین ویژگی آن حضرت

مسئول فرهنگی دانشکده علوم پزشکی واحد اراک با بیان اینکه عفاف و حجاب یکی از بارزترین خصوصیات شخصیتی آن حضرت بود، عنوان کرد: پرستاران ما باید این ویژگی مثبت حضرت را در خود نهادینه کرده و اهمیت ویژه‌ای به آن کنند.

با اشاره به اینکه حضرت زینب(س) توانست یکه و تنها واقعه عاشورا را نسبت به شرایط خفقان‌آور آن زمان زنده نگه دارد، افزود: نقش تربیتی عقیله بنی‌هاشم(س) برای جوانان تبیین شود

وی یادآور شد: در تبیین شخصین حضرت زینب(س) برای پرستاران به‌عنوان الگو متأسفانه کار زیادی نشده است و شاهد برنامه‌ای اثرگذار و کاربردی برای تبیین شخصیت ایشان نبوده‌ایم که باید نهادهای ذیربط به تبیین این موضوع برای پرستاران اقدام عملی نمایند.

این مقام مسئول تأکید کرد: دانشگاه‌هایی که دارای رشته پرستاری هستند می‌توانند مهمترین نقش را در تربیت پرستار متعهد با خصایص اخلاقی حضرت زینب(س) ایفا نمایند که این امر نیازمند یک عزم ملی است.