برگزاری مراسم بزرگداشت نهمین سالگرد خاکسپاری شهید علی امینی و شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی اراک

۱۱ اسفند ۱۳۹۳ | ۰۱:۰۷ کد : ۲۱۷ اخبار دانشگاه
شهرک دانشگاهی امیرکبیر

به گزارش خبرنگار آنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک مراسم بزرگداشت نهمین سالگرد خاکسپاری شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی اراک با حضور پدر و مادر شهید والامقام علی امینی ،دکتر علی رضا نظام آبادی  سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی اراک ودبیر هیأت امنای استان مرکزی ، حجت الاسلام و المسلمین ایوب سلحشور نیا مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان مرکزی،دکتر وفایی معاون ستاد هماهنگی دانشگاه های استان مرکزی ، مسوولان دستگاههای اجرایی استان مرکزی، خانواده های معظم شاهد و ایثارگر ،اعضای هیأت رییسه واحد اراک ،استادان ،کارکنان ودانشجویان در جوار مزار شهدای گمنام شهرک دانشگاهی امیر کبیر دانشگاه آزاداسلامی اراک برگزار شد.

در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین ایوب سلحشورنیا مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان مرکزی انس با شهدا را باعث تقرب الهی دانستند و اظهار داشتند: تداوم راه شهدا و حفظ ارزش های والای  ایثارگران در گرو زنده نگه داشتن یادوخاطره شهدا است.

دکتر علی رضا نظام آبادی  سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی اراک ودبیر هیأت امنای استان مرکزی ضمن خیر مقدم به میهمانان  اظهار داشت: خدا را شاکریم که به برکت افکار بزرگ وعمیق حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری وایثارگری ها ، فداکاری ها و رشادت های  رزمندگان ،شهدا و جانبازان هشت سال دفاع مقدس درکمال آرامش،آسایش و اقتدارمی توانیم زندگی کنیم ،فکر کنیم ودرچنین جلساتی قدران نعمت های خدا وند سبحان باشیم.

دبیر هیأت امنای استان مرکزی گفت : تدفین وحضور شهیدان در دانشگاه یک تذکر برای همه ما هاست .تبیین فرهنگ ایثار و شهادت موجب حفظ استقلال کشور می شود ویکی از اثرات حضور شهدا در بین دانشجویان ،به وجود آمدن فضای روحانی ومعنوی است؛مکانی برای توجه به معنویات،جایی برای عبادت ،توجه به خدا، توسل به اولیای الهی،توجه به ارزش های دینی ، برقراری رابطه با دوستان خدا که همان شهدا هستند، برپایی مراسم دینی ومذهبی وحتی جایی برای اندیشیدن وآرامش گرفتن.

سرپرست واحد اراک افزود:حضورشهدا دراین دانشگاه بیانگر آنست که راه تمامی افتخارات دانشگاهی وحماسه آفرینی وتولید علم ودانش دانشگاهیان بربستر راه پاک شهدا قرار گرفته است.

دکتر نظام آبادی با بیان اینکه درزمان دفاع مقدس، جبهه دانشگاه جوانان ما بود،گفت: شهید علی امینی در سن 16 سالگی با آگاهی و بصیرت می دانست جبهه ،دانشگاه عشق ،ایثار وفداکاری است  ودرب این دانشگاه همیشه باز نیست و هر دانشجویی را ثبت نام نمی کند، وارد این دانشگاه شد و می دانست جبهه، دانشگاه خود سازی است که ازاین رهگذر می تواند در فضای معنوی جبهه به کمالات دست پیدا کند درست مثل عاشورایی که درزمان خودش اتفاق افتاد وتا ابد زنده است و اسلام را زنده نگه داشته است.

وی با اشاره به سخنان گهربار حضرت علی(ع)در نهج البلاغه ،خطبه23 درخصوص فیض بردن از برکت حضور شهیدان اظهار داشت:جایگاه ومقام شهیدان تا آن جاست که حضرت علی(ع)،امام معصوم آرزوی شهادت می کرد و علاوه بر این فیض،هم نشینی با پاکان و مردان انسان ساز خدا را آرزو می کرد.

سرپرست واحد اراک با بیان اینکه شهدای هشت سال دفاع مقدس نماد ولایتمداری ملت مومن ایران اسلامی هستند،افزود: شهدا با لبیک گفتن به ندای امام راحل (ره)درجبهه های حق علیه باطل حضور پیدا کرده و با تمام وجود از کیان کشوردفاع کردند.

دکتر نظام آبادی اظهارداشت: شهدای انقلاب وهشت سال دفاع مقدس ، نماد زنده نگه داشتن دین دردنیای مدرن ویاد آور احیای اخلاق و معنویت در حوزه فردی و اجتماعی هستند و ملت ایران به خصوص جوانان بخوبی می دانند که اقتدار و صلابت کشور به برکت خون شهدا بدست آمده است .

وی عنوان کرد: میهن اسلامی در زمان جنگ تحمیلی حتی برای وارد کردن کوچکترین جنگ افزارها از قبیل سیم خاردار با مشکلات بسیاری روبه رو بود اما امروز پس از گذشت کمتر از 30 سال به قدرت منطقه تبدیل شده و این مهم مرهون جانفشانی رزمندگان اسلام در طول دفاع مقدس و راه مقاومت اسلامی است که معرفی کردند.

سرپرست واحد اراک خاطرنشان کرد: جوانان و نوجوانان آگاهند که دشمنان همچنان به کینه توزی خود علیه نظام ادامه می دهند و با تحریم های اقتصادی و هجمه های فرهنگی در صدد ضربه زدن هستند و تنها ابزاری که این اقدامات شیطانی را بی اثر می کند پیروی از راه شهدا و ماندن در مسیر ولایت فقیه است.

وی با اشاره به سرآمد بودن ایران درعرصه‌های مختلف علمی گفت: ایران در عرصه های هوافضا، نظامی، نانو و پزشکی و غیره جزو پیشتازان دنیا بوده و شهدا انتظار دارند بتوانیم این بهترین بودن را در همه عرصه‌ها حفظ کنیم.

سرپرست واحد اراک درپایان بیان کرد: امروز راه شهدا، خاطره شهدا و هر مراسم و برنامه ای که به نام شهدا دردانشگاه برگزار می گردد خود یک حرکت بیدارگری توأم با بصیرت است و باید همه ما برای تجلیل و تکریم ازخانواده های معظم شهدا و احیا و حفظ و ترویج فرهنگ جهاد ، ایثار و شهادت طلبی همت نموده و زنده نگه داشتن یاد شهیدان و حفظ آثار ارزشمند شهدا را با تأسی از فرهنگ غنی عاشورا به یک فرهنگ عمومی تبدیل نماییم .

در ادامه این برنامه که با اجرای مداحی ،شعر خوانی در وصف شهدا و شهید امینی همراه بود خواهرزاده شهید امینی نیز با قرائت شعری یاد و خاطره آن عزیز سفر کرده را گرامی داشتند.

به یاد و خاطره شهید علی امینی و دو شهید گمنام آرمیده در دانشگاه سه اصله نهال در محدوده آرامگاه شهدای گمنام غرس گردید.

همچنین در ادامه مراسم مردم و مسوولان شرکت کننده در این مراسم با قرائت فاتحه و نثار گل به مقام شامخ این شهدای والامقام ادای احترام کردند و نماز جماعت ظهر را در مسجد صاحب الزمان شهرک دانشگاهی اقامه نمودند.

شایان ذکر است پیکر شهید علی امینی عضو لشگر 14 امام حسین (ع) در تاریخ پنجم آبانماه 84 در منطقه عملیاتی فاو کشف شد و در10اسفند سال 84 به همراه دو شهید دیگر در شهرک دانشگاهی امیرکبیر دانشگاه آزاداسلامی اراک به خاک سپرده شد و امسال با انجام برخی آزمایشات تخصصی هویت وی شناسایی شد.