اداره کل روابط عمومی دانشگاه

برگزاری فینال مسابقات فوتسال درون واحدی دانشجویی در دانشگاه آزاداسلامی اراک

۱۳ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۶:۰۱ کد : ۲۱۹۹ اخبار دانشگاه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنابه نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، مسابقات فوتسال درون واحدی دانشجویان گرامی‌داشت دهه مبارک فجر و یادواره شهدای دانشجو با حضور ۲۶۴ ورزشکار و شرکت ۲۴ تیم از واحدهای اراک و مراکز در چهار گروه شش تیمی در سالن ورزشی پوریای ولی دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار شد.

اکبر سلیمانیان سرپرست فنی مسابقات فوتسال دانشجویان آزاد اسلامی اراک در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا افزود: « در مسابقات امسال که با حضور ۲۴ تیم و به صورت گروهی برگزار شد تیم آژانس امنیت با غلبه بر مرکز خنداب توانست عنوان قهرمانی را از آن خود کند.

همچنین تیم مرکز شازند نیز در دیدار رده‌بندی از سد تیم پدیده گذشت و صاحب عنوان سومی این مسابقات شد.

سلیمانیان ضمن تشکر از حمایت رییس دانشگاه آزاد اسلامی اراک و مدیرکل ورزش دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی  افزود:« در این دوره از مسابقات ۱۲ داور فوتسال از استان های تهران، البرز، مازندران و مرکزی در مسابقات حضور داشتند و الحمدالله با توجه به نظرسنجی انجام شده سطح داوری مسابقات عالی بود. »

وی افزود:« سبحان توسلی از تیم آژانس امنیت با ۱۴ گل آقای گل مسابقات و سعید شیری دروازه بان تیم مرکز شازند بهترین دروازه‌بان و شهرام احدی از دانشکده سما به عنوان بازیکن اخلاق این دوره از مسابقات انتخاب شدند. »