بازدید دانشجویان فعال و نخبه انجمن‌های علمی دانشگاه آزاد اسلامی اراک از شرکت هواپیماسازی ایران (هسا)

۱۲ اسفند ۱۳۹۳ | ۱۹:۲۳ کد : ۲۲۰ اخبار دانشگاه
اراک

به گزارش خبرنگار آنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک این بازدید علمی که در اسفند ما سال جاری به همت انجمن‌های علمی برگزار گردید، شامل بازدید از مرکز تحقیقات اویونیک و شبیه‌ساز پرواز کامل متحرک، مرکز ساخت قطعات صنایع هوایی (فراساخت)، سالن مونتاژ هواپیمای ایران 140 و بالگرد شاهد 278 به راهنمایی دکتر علیرضا نظام آبادی انجام شد.

دکتر علیرضا نظام آبادی سر پرست واحد اراک ودبیر هیأت امنای استان مرکزی در این خصوص گفت: دانشگاه آزاد اسلامی اراک با توجه به پتانسیل گسترده پژوهشی در زمینه‌های مختلف علمی و حائز اهمیت بودن فعالیت‌های پژوهشی در حوزه دانشجویی این بازدید را برگزار نمود.

دبیر هیأت امنای استان مرکزی افزود: یکی از نیازهای مهم دانشجویان رشته‌های مختلف تحصیلی بالاخص فنی و مهندسی علاوه بر فراگیری علوم نظری در کلاس‌های درسی دانشگاه ،آشنایی با صنایع مختلف از نزدیک می‌باشد که این نیاز در قالب اجرای بازدیدهای علمی مرتفع می‌شود.

ایشان در ادامه اظهار داشت: بازدید علمی دانشجویان فعال از یک مجموعه صنعتی، علاوه بر مشاهده کاربرد دروس فراگیری شده دانشگاهی در صنعت که یکی از محیط های کاری آینده آنان می باشد، انگیزه فراوانی در آنها در خصوص فعالیت در حوزه‌های مختلف پژوهشی به وجود می‌آورد و آنان را از نزدیک با کاربرد آموخته‌های علمی خود در محیط‌ های صنعتی آشنا می‌سازد که در نهایت می‌توان آنان را با توجه به نیاز علمی کشور به سمت حوزه‌هایی که جزء نیازهای اساسی کشور است، از جمله هوافضا، فناوری نانو و ... سوق داد.

دکتر نظام‌آبادی افزود: صنایع هواپیماسازی ایران (هسا) در حال حاضر جز  مجهز ترین و وسیع‌ترین مجموعه های صنایع هوایی کشور می‌باشد که فعالیت‌های گسترده‌ای در خصوص طراحی ، ساخت و تست انواع هواپیماهای بدون سرنشین، مسافربری و بالگرد ها در این مجموعه انجام می‌پذیرد.

شایان ذکر است دانشجویان درکارگاه آموزشی آشنایی با فنون هوایی که در آن مجموعه عظیم صنعتی برگزار شد، شرکت نمودند و به آنها گواهی شرکت در دوره فوق اعطا گردید.