اداره کل روابط عمومی دانشگاه

دیدار هیأت رییسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک با خانواده شهید بهرام انزلچی

۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۲ کد : ۲۲۵۶ اخبار دانشگاه

به گزارش خبرگزاری آنا به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، به مناسبت میلاد حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان دکتر عباسعلی حیدری دبیر هیأت امناء و رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی و واحد اراک، حجت الاسلام و المسلمین ایوب سلحشورنیا مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی  ،حجت الاسلام علی اکبر هراتی مدیر ستاد شاهد و امور ایثارگران واحد اراک و اعضای هیأت رییسه دانشگاه ، در راستای منویات مقام معظم رهبری در تکریم خانواده های معظم شهدای دانشگاه علاوه بر دیدار با خانواده معظم شهید بهرام انزلچی از شهدای هشت سال دفاع مقدس با آرمان های شهدا و امام شهدا عهد و پیمانی دوباره بستند.

بنابراین گزارش در ابتدای جلسه مادر شهید انزلچی ضمن تشکر و خیرمقدم به ریاست و اعضای هیأت رییسه واحد اراک از توجه و تکریم دانشگاه آزاداسلامی به خانواده های شهدا قدردانی کرد ،و اظهار کرد:«ما از مسؤولین به جز ادامه راه شهدا و احوال پرسی از بازماندگان آن ها توقع دیگری نداریم.»

سپس دکتر دکتر عباسعلی حیدری رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک ضمن گرامیداشت یاد و خاطره حضرت امام خمینی (ره)، شهدای انقلاب اسلامی و شهدای هشت سال دفاع مقدس، اعیاد شعبانیه را تبریک گفت .

دکترحیدری علاوه بر تشکر و تجلیل از صبر و استقامت مادر شهید انزلچی وخانواده محترم ایشان افزود:« انقلاب اسلامی ایران متعلق به همه ایرانیان به ویژه خانواده های معظم شهدا و ایثارگران است و ما به خانواده معظم شهدا غبطه می خوریم چون شماکسانی را پرورش دادید و در راه اسلام و دین تقدیم خدا کردید که شاخص مسائل اجتماعی و ایثار هستند. و ما هرچه داریم از برکت خون شهدا است و امیدواریم بتوانیم قدردان خانواده های معظم شهدا باشیم که توانسته اند چنین افتخاراتی به جامعه اسلامی تقدیم کنند.»

در ادامه این دیدار حجت الاسلام و المسلمین علی اکبر هراتی با بیان اینکه مرحوم غلامعلی انزلچی ازکارکنان زحمت کش واحد اراک بودند از ایشان به نیکی یاد کرد و درخصوص صفات وفضائل اخلاقی شهید بهرام انزلچی گفت: «علاقه واشتیاق وافر ایشان به حضور در جبهه های حق علیه باطل و تعهدکاری ازجمله ویژگی های این شهید بزرگواربود.»

لازم به ذکر است که شهید بهرام انزلچی فرزند مرحوم غلامعلی انزلچی از کارکنان خدوم دانشگاه آزاداسلامی اراک بود که در تاریخ 21364/11/29 درعملیات والفجر8 در منطقه عملیاتی فاو به فیض شهادت نایل آمد.

در پایان این دیدار با اهدای لوح یادبودی از سوی دکتر حیدری از خانواده شهید بهرام انزلچی تجلیل شد.