اداره کل روابط عمومی دانشگاه

برگزاری مراسم هفته بزرگداشت مقام معلم و تکریم روزاستاد در دانشگاه آزاد اسلامی اراک

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۰۰:۰۰ کد : ۲۲۷۲ اخبار دانشگاه

به گزارش خبرگزاری آنا به نقل از اداره کل روابط عمومی واطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، به همت معاونت فرهنگی ودانشجویی مراسم هفته بزرگداشت مقام معلم و تکریم روز استاد با حضور دکتر عباسعلی حیدری دبیر هیأت امناء و رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی واحد اراک ، اعضای هیأت رییسه و اعضای هیأت علمی در تالار شهید چمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک:

معلمان باید الگوی عملی جامعه و نسل جوان باشند

دکتر عباسعلی حیدری در مراسم گرامیداشت مقام معلم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک طی سخنانی با تبریک اعیاد شعبانیه و فرخنده زاد روز منجی میلاد مسعود منجی عالم بشریت مهدی موعود(عج) و تقارن خجسته آن با روز معلم و گرامیداشت و یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری و شهدای فرهنگی و معلمان شهید، افزود: «حضرت علی (ع) در نهج‌البلاغه تعبیری دارند بدین مضمون که هرکس نقش پیشرو در جامعه دارد باید در وهله نخست به فکر تعلیم خودش باشد قبل از اینکه در اندیشه تعلیم و تربیت دیگران بر آید. »

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک گفت:« رسالت معلمان و استادان تنها ارائه آموزش‌های درسی به دانش آموزان و دانشجویان نیست، بلکه به عنوان آموزگاران جامعه باید الگوی عملی نسل جوان باشند.»

وی افزود: «معلمان و اساتید باید در حوزه تعلیم و تربیت برای خود دستاوردهایی داشته باشند تا بتوانند نسل جوان را در مسیر رشد و تعالی قرار دهند.»

دکتر حیدری تاکید کرد:« کسانی که نقش پیشرو در جامعه دارند باید عامل به توصیبه هایی باشند که به دیگران ارائه می‌نمایند. »

دبیرهیأت امنای استان مرکزی زمینه سازی برای بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت علمی استادان دانشگاه آزاد اسلامی استان و واحد اراک را نیاز اساسی برای رقم خوردن برنامه های توسعه علمی استان دانست و گفت : «حضور موثر و مشارکت استادان در برنامه‌های علمی و فرهنگی دانشگاه نقش مهمی در تربیت نسل جوان و مزین شدن دانشجویان به اخلاق و اندیشه دارد.»

در پایان مراسم از استادان برتر و باز نشسته دانشگاه آزاداسلامی اراک با اهداء لوح سپاس قدردانی شد.