اداره کل روابط عمومی دانشگاه

بازدید بیش از۱۲۰نفراز دانش‌آموزان دبیرستان پژوهش اراک از مجموعه های ورزشی وآزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۰۸:۴۶ کد : ۲۲۷۳ اخبار دانشگاه

به گزارش خبرنگار آنا به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک ، در راستای معرفی دستاوردهای علمی ،پژوهشی و ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، بیش از  120نفر از دانش آموزان دبیرستان دخترانه پژوهش اراک از فضاهای آموزشی، پژوهشی ،پزشکی، ورزشی و رفاهی این دانشگاه دیدن کردند.

ابوالفضل اکبری مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک گفت : «بیش از120 نفر از دانش آموزان  دبیرستان دخترانه پژوهش اراک از امکانات  و پتانسیل دانشگاه از جمله فضاهای ورزشی، آموزشی و پژوهشی ،دانشکده علوم پزشکی،مجتمع تحقیقاتی کشاورزی و دامپروری همچون کلاس ها، آزمایشگاه ها، کتابخانه ها و کارگاه های تخصصی در دانشگاه بازدید کردند.»

اکبری افزود: «در این راستا برای آشنایی هر چه بیشتر دانش آموزان با امکانات دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، فضاهای رفاهی و ورزشی ازجمله سالن چند منظوره ورزشی پوریای ولی، سالن صخره نوردی،سالن تنیس،سالن بدنسازی،فوتسال و...همچنین استخر اروند و دیگر امکانات رفاهی مورد بازدید آنان قرار گرفت.»

وی خاطرنشان کرد:« این بازدیدها با حمایت وتأکید دکتر عباسعلی حیدری دبیرهیأت امنا  ورییس دانشگاه استان و واحد اراک و بر اساس برنامه های از پیش تعیین شده توسط اداره کل روابط عمومی و با هماهنگی معاونت های آموزشی،اداری و مالی،دانشجویی،پزشکی، پژوهشی و اداره کل ورزش دانشگاه برای آشنایی هر چه بیشتر دانش آموزان دبیرستانی و پیش دانشگاهی مدارس مختلف سطح شهر اراک با دستاوردها و امکانات دانشگاه انجام می گیرد و روند آن در طول سال ادامه خواهد داشت.»

دانشگاه آزاد اسلامی اراک در حال حاضر با رتبه جامع دوستاره – بیش از32سال سابقه فعالیت علمی، آموزشی، فرهنگی ، پژوهشی و ورزشی و با دارا بودن بیش از 12  هزار دانشجو- 269رشته- مقطع تحصیلی شامل 48 رشته –گرایش در مقطع دکترای تخصصی، 92 رشته-گرایش در مقطع کارشناسی ارشد، 106 رشته در مقطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته و 23 رشته در مقطع کاردانی - 6 دانشکده مصوب شامل: دانشکده فنی و مهندسی، دانشکده علوم پایه، دانشکده علوم انسانی، دانشکده مدیریت، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی و دانشکده پرستاری و مامایی در دو سایت مجزا به نام های شهرک دانشگاهی امیرکبیر و مجتمع آموزشی قائم‌مقام فراهانی در 120 هزار متر مربع فضای آموزشی ـ رفاهی، 350 عضو هیات علمی تمام وقت ، بیش از 70هزار فارغ‌التحصیل، خدمات ارزشمندی را به جامعه علمی کشور عرضه داشته و دستاوردهای شایان توجهی را در سطح ملی و بین‌المللی کسب کرده است.