اداره کل روابط عمومی دانشگاه

سرپرست جدید اداره کل حراست دانشگاه آزاداسلامی واحد اراک واستان مرکزی معرفی شد

۱۴ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۰:۰۵ کد : ۲۳۲۳ اخبار دانشگاه

به گزارش خبرنگار آنا به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، در هجدهمین جلسه هیات رییسه دانشگاه که با حضوردکتر عباسعلی حیدری دبیرهیأت امناء و رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی و واحد اراک ،معاونان، رؤسای دانشکده ها و رؤسای مراکز آموزشی استان در سالن جلسات حوزه ریاست واحد اراک برگزار و سرپرست اداره کل حراست واحد اراک معرفی شد.

رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی ضمن تشکر و قدردانی از تلاش ها و زحمات داود فراهانی ، در سمت مدیرکل حراست دانشگاه آزاد اسلامی اراک واستان مرکزی برای وی آرزوی موفقیت کرد و رضا کلوانی را به عنوان سرپرست اداره کل حراست دانشگاه آزاداسلامی اراک معرفی کرد.

دبیرهیأت امنای استان مرکزی علاوه بر قدردانی از مدیرکل قبلی خطاب به سرپرست جدید ابراز امیدواری کرده است که با توکل به خداوند متعال و با صداقت کاری، امانت داری و قانونمندی و حفظ حرمت همکاران و دانشجویان در انجام امور محوله موفق باشند.

دکتر حیدری گفت:« با توجه به حضور مدیرکل حراست دانشگاه آزاداسلامی در واحد اراک مراسم تکریم و معارفه رسمی سرپرست جدید اداره کل حراست استان و واحد اراک بعد از ماه مبارک رمضان برگزار خواهد شد.»