اداره کل روابط عمومی دانشگاه

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی اراک: نهادهای فرهنگی به اهمیت شعر در کشور واقف نیستند

۲۸ خرداد ۱۳۹۷ | ۰۹:۰۴ کد : ۲۳۶۲ اخبار دانشگاه

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک گفت: شعر ثروت علمی کشور است اما متاسفانه نهادهای فرهنگی کشور به این امر واقف نیستند و توجهی در خور به این موضوع ندارند.

دکتر عباس احمدی به عنوان یکی از شاعران برجسته کشور که در شش سال گذشته همواره در دیدار شاعران با مقام معظم رهبری حضور یافته و موفق به شعر خوانی در این آیین شده است، طی گفتگویی با خبرنگار خبرگزاری آنا در اراک با بیان این مطلب افزود: برگزاری نشست‌های سالانه شاعران کشور با مقام معظم رهبری نقش مهمی در آفرینش آثار ادبی فاخر به ویژه آثار شعری دارد.

وی خاطرنشان کرد: بودجه های اختصاص داده شده به انجمن‌های ادبی در استان‌ها بسیار ناچیز  است و در حوزه چاپ و نشر آثار نیز حمایت واقعی از شاعران صورت نمی‌گیرد.

وی ادامه داد: در گذشته‌های دورتر شعر به مثابه رسانه عمل می‌کرد و محمل انتقال تاریخ و فرهنگ بود و هنر اول کشورمان به شمار می رفت به رغم آن که امروزه از اهمیت این نقش و کارکرد کاسته شده است اما شعر امروزی مردمی تر شده است و  در سالهای پس پیروزی انقلاب اسلامی شاهد اوج گرفتن شعر به ویژه اشعار آیینی و دفاع مقدس بوده‌ایم که به لحاظ کمی با کل آثار گذشته برابری می‌کند.

دکتر احمدی افزود: امروزه آثاری که در قالب غزل‌های جدید سروده می‌شوند با اقبال بیشتری از سوی مردم مواجه هستند زیرا  ذهن مردم ایران موسیقیایی است و غزل در ذهن مردم قاب بسته است.

استادیار دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی اراک گفت: امیدوارم مسئولین فرهنگی در استان و همچنین معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک توجه بیشتری به موضوع شعر داشته باشند تا شکوفایی استعدادهای فراوان در این حوزه را شاهد باشیم

گفتنی است دکتر عباس احمدی متولد 1357 تهران و دارای مدرک دکتری منابع طبیعی است که از سال 1383 به عنوان عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی مشغول به تدریس می‌باشد.

وی از شاعران برجسته کشور است که تا کنون مجموعه‌های متعددی از آثار ایشان در قالب‌های مختلف شعری چاپ و منتشر شده است.