اداره کل روابط عمومی دانشگاه

برداشت بیش از ۶۲ تن جو از مزارع کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک

۱۳ تیر ۱۳۹۷ | ۱۴:۰۹ کد : ۲۳۹۴ اخبار دانشگاه
رییس دانشکده کشاورزی واحد اراک از برداشت بیش از ۶۲ تن جو از مزارع کشاورزی مجتمع تحقیقاتی و کشاورزی این دانشگاه در تیرماه خبر داد.

به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک ، دکتر مهدی چنگیزی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در این باره اظهار کرد: «واحد اراک در سال ۱۳۹۰ اقدام به مکانیزه کردن ۴۰ هکتار از اراضی کشاورزی دیم خود به‌صورت آبیاری بارانی در مجتمع تحقیقاتی و کشاورزی دانشگاه برای مصرف دام‌های موجود در مجتمع واحد کرد.»

وی افزود: «در کشت پاییزه جو سال زراعی ۹۶ از ۱۹ هکتار کشت آبی مکانیزه بیش از ۶۲ تن محصول جو و ۱۵ تن کاه پرس شده و از ۲۰ هکتار اراضی تحت کشت یونجه بیش از ۳۵ تن یونجه بسته بندی و پرس شده از مزارع برداشت و مورد مصرف مجتمع دامپروری قرار خواهدگرفت.»

رییس دانشکده کشاورزی واحد اراک در باره ارزش محصولات برداشت شده از مزارع گفت: «با توجه به برداشت محصولات فوق از این مزارع برای مصرف دامپروری دانشگاه ، ارزش این محصول بیش از یک میلیارد و دویست میلیون ریال است.»

چنگیزی با توجه به تلاش همکاران مجتمع دامپروری و کشاورزی دانشگاه در راستای خودکفایی تولید محصولات و صرفه جویی در هزینه‌ها از کشت دوباره این زمین‌ها در سال آتی زراعی خبر داد.