اداره کل روابط عمومی دانشگاه

سرپرست جدید واحد ساوه معرفی شد

۱۶ تیر ۱۳۹۷ | ۱۸:۴۱ کد : ۲۴۱۱ اخبار دانشگاه

به گزارش خبرنگار آنا به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، آیین معارفه سرپرست جدید دانشگاه آزادسلامی ساوه  با حضور دکتر عباسعلی حیدری دبیر هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مرکزی و واحد اراک ، رؤسای شوراهای تخصصی استان و اعضای هیات رییسه واحد در سالن جلسات حوزه ریاست واحد ساوه برگزارشد.

دکترعباسعلی حیدری رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک علاوه برخیرمقدم به حاضرین در جلسه از زحمات و خدمات دکتر رضاحیدری نوری قدردانی کرد.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی گفت:« این رفت وآمد ها و انتقال سمت ها و مسئولیت ها یک امر طبیعی و جا به جایی یک سنگر است که باعث رشد و پیشرفت هر مجموعه می شود.»

دکتر حیدری با قدردانی از زحمات دکتر رضا حیدری نوری رئیس سابق دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه افزود:«زحمات شبانه روزی و بی شائبه ایشان در مدت مسئولیت در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه قابل تقدیر و ستایش است و برای ادامه مسیر این دانشگاه از همراهی ، همفکری ،مشورت و راهنمایی ایشان بهره خواهیم برد.»

رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی با بیان اینکه با استفاده از نیروهای متعهد و توانمند می توان از تمام مسیرهای سخت عبور کرد،اظهار کرد:« با همکاری ،همدلی و همیاری استادان و کارکنان خدوم می توان به رشد و تعالی  دانشگاه آزاداسلامی واحد ساوه امیدوار شد .»

دبیرهیات امنای استان مرکزی افزود : « از دکتر نیکوکار بسیار سپاسگزاریم که وظیفه خطیر و مسئولیت مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه را پذیرفتند، انشالله بتوانند در این مسئولیت خطیر موفق و موید باشند .»

دکتر رضا حیدری نوری رئیس سابق دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه علاوه بر تقدیر از استادان و کارکنان واحد ساوه به ارائه گزارش مختصر از عملکرد خود پرداخت و از تعامل سازمان ها و نهاد های شهرستان ساوه و رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی قدردانی کرد و برای دکتر جواد نیکوکار سرپرست جدید واحد آرزوی موفقیت کرد.

دکتر جواد نیکوکار علاوه بر قدردانی از حسن اعتماد دکتر حیدری رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی و زحمات و خدمات دکتر حیدری نوری اظهار امیدواری کرد با همفکری ،همدلی و همکاری استادان ،کارکنان و دانشجویان واحد ساوه بتوانیم به رشد و شکوفایی این واحد دانشگاهی دست یابیم.