اداره کل روابط عمومی دانشگاه

اخذ صلاحیت دانشگاه آزاد اسلامی اراک برای انجام فعالیت های پژوهشی مرتبط با پروژه های تحقیقاتی دولتی

۱۷ تیر ۱۳۹۷ | ۱۷:۰۴ کد : ۲۴۱۵ اخبار دانشگاه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک، بر اساس موافقت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی و با استناد به نامه معاونت پژهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، صلاحیت دانشگاه آزاد اسلامی اراک برای انجام فعالیت های پژوهشی مرتبط با پروژه های تحقیقاتی دولتی در بخش های تخصصی مورد تایید قرار گرفت.

دکتر شهاب خاقانی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی اراک در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: «توانمندی های دانشگاه در زمینه اعضای هیات علمی متخصص، کارشناسان با تجربه، تجهیزات مدرن آزمایشگاهی، اشتغال به تحصیل دانشجویان در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در رشته های مرتبط و تجربه اجرای ده ها پروژه تحقیقاتی در دانشگاه آزاد اسلامی اراک از دلایل اصلی دریافت صلاحیت انجام فعالیت پژوهشی توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است. بدین ترتیب دانشگاه می تواند در مناقصه های دولتی و غیر دولتی مرتبط در سطح استانی و ملی شرکت و پروژه های تحقیقاتی را اجرا نماید. »

معاون پژوهش و فناوری واحد اراک گفت:« دانشگاه آزاد اسلامی اراک موفق شد صلاحیت انجام فعالیت در رشته های علوم و مهندسی آب – آبیاری، به نژادی ، بیوتکنولوژی، تولیدات گیاهی، محیط زیست و منابع طبیعی را اخذ کند.»