هفتمین طرح قرآنی رمضان بهار قرآن (ترجمه و تفسیر سوره مبارکه نور) در واحد اراک برگزار شد

۲۷ خرداد ۱۳۹۷ | ۰۰:۰۰ کد : ۲۴۱۶ اخبار دانشگاه رویداد های مهم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک، هفتمین طرح قرآنی رمضان بهار قرآن (ترجمه و تفسیر سوره مبارکه نور)  در واحد اراک برگزار شد.

پیمان عین القضاتی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک  اظهار کرد: هفتمین دوره طرح فرهنگی قرآنی رمضان بهار قرآن با عنوان کارگاه آموزشی تفسیر سوره مبارکه نور به همت کانون قرآن و عترت در ایام ماه مبارک رمضان با حضور استادان و کارکنان دانشگاه در مسجد صاحب الزمان (عج) شهرک دانشگاهی امیرکبیر واحد اراک برگزار شد

عین القضاتی افزود: این کارگاه آموزشی با هدف ارتقاء معرفت دینی و ترویج و توسعه معارف قرآنی کارکنان و استادان دانشگاه در حوزه قرآن به ویژه آشنایی با ترجمه و تفسیر کلام نورانی وحی و بهره مندی از معارف حیات بخش قرآن کریم در ماه مبارک رمضان برگزار گردید.

وی گفت: تفسیر سوره مبارکه نور با محوریت اصلاح نظام خانواده و روابط اجتماعی و همچنین مقوله مهم حجاب و عفاف نسبت به زنان و مردان از نگاه دینی و سیاسی می پردازد.

معاون فرهنگی و دانشجویی واحد اراک بیان کرد: همه شرکت کنندگان در کارگاه تفسیر سوره مبارکه نور می بایست در آزمون پایان دوره که توسط کانون قرآن عترت و همکاری معاونت آموزشی در تیر ماه سال جاری برگزار خواهد شد شرکت نمایند و در صورت کسب 60% نمره آزمون از 32 ساعت کارگاه آشنایی با تفسیر سوره مبارکه نور بهره مند می گردند.

وی افزود: در این کارگاه آموزشی از محضر حجت الاسلام والمسلمین ایوب سلحشور نیا رییس دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان مرکزی به عنوان مدرس این کارگاه استفاده شد.