اداره کل روابط عمومی دانشگاه

نقش آفرینی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی اراک در اجرای مشترک با تئاتر آلمان

۲۴ تیر ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۷ کد : ۲۴۳۵ اخبار دانشگاه
مهران امام بخش عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی اراک در اجرای مشترک ایران (کوانتوم ) و گروه اشتاتس تیاتر آلمان(تئاتر شهر مونیخ) نقش آفرینی می‌کند.

مهران امام بخش عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی اراک در گفتگو با خبرنگار آنا با اعلام این خبر افزود: « به همراه آرش دادگر از کارگردانان بنام تئاتر کشورمان با حضور در گروه اشتاتس تیاتر آلمان، کاری مشترک از آثار شکسپیر را در ایران و آلمان به روی صحنه خواهیم برد. »

وی افزود:« این گروه بر روی آثار مهم ادبیات نمایشی کلاسیک متمرکز است و برای اولین بار در ایران اجرا خواهد داشت. »

امام بخش ادامه داد: «این گروه پیش از این نیز علاوه بر آلمان در کشورهای ایتالیا و لهستان اجرا داشته است .»

عضو هیات علمی واحد اراک اظهار کرد:« این نمایش با ترکیبی از دو زبان فارسی و آلمانی اجرا خواهد شد و پس از اجرا در آلمان و برخی کشورهای اروپایی در ایران نیز به روی صحنه خواهد رفت.»

وی افزود: « در حال تامین مقدمات این پروژه مشترک هستیم و امیدواریم در اواخر آذرماه سال جاری اجراهای ایران آغاز شود.»

امام بخش گروه هنر دانشگاه آزاد اسلامی اراک را یکی از بهترین و اولین گروه‌های هنر دانشگاه آزاد اسلامی در سطح کشور عنوان کرد و ادامه داد: «از آغاز فعالیت این گروه آموزشی در اراک با حضور اساتید بنام و مطرح کشور، صدها تن از دانش آمختگان هنرهای نمایش از این واحد فارغ التصیل و در عرصه تئاتر و سینمای کشور و عرصه‌های بین المللی وارد شده‌اند که بسیاری از آنان از چهره‌های درخشان این عرصه هستند. »

وی افزود:« در چند سال اخیر و دنبال اعمال سیاستهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مبنی بر به علت تمرکز بیش از پیش فعالیت‌های هنری به ویژه در عرصه هنرهای نمایشی در تهران، دانشگاه آزاد اراک با کمبود تعداد دانشجویان مواجه شده است در حالی که تعداد اعضای هیات علمی گروه هنر واحد اراک از واحد تهران مرکز بیشتر است و امیدواریم و با اتخاذ تدابیر مدیریتی در سطح دو واحد مذکور و مدیریت عالی دانشگاه شاهد توازن بخشی در این بخش باشیم »

وی گفت:« بهترین گزینه در شرایط حاضر و با توجه با اینکه واحد اراک توفیقات خوبی نیز در جذب دانشجویان تئاتر از استان‌های غربی و حتی استان قم را نیز در سوابق فعالیت خود دارد، انتقال تعدادی از دانشجویان واحد تهران مرکز به واحد اراک است.»

مهران امام بخش دارای فوق لیسانس هنر از دانشگاه هنر تهران است که از سال 1375 فعالیت حرفه‌ای خود را در عرصه بازیگری و کارگردانی تئاتر آغاز کرده و از سال 1384 به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی اراک در این واحد دانشگاهی مشغول تدریس است.

وی طی چندسال متوالی به عنوان بازیگر برتر کشور در عرصه تئاتر شناخته شده است.