اداره کل روابط عمومی دانشگاه

دانشجوی سما اراک در رقابت‌های کاراته قهرمانی آسیا طلایی شد

۲۶ تیر ۱۳۹۷ | ۱۶:۳۶ کد : ۲۴۳۷ اخبار دانشگاه

دانشجوی سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک مدال طلای پانزدهمین دوره رقابت‌های کاراته قهرمانی آسیا را به دست آورد.

به گزارش خبرنگار آنا، صالح اباذری دانشجوی سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در پانزدهمین دوره رقابت‌های کاراته قهرمانی آسیا در وزن 84+ کیلوگرم حضور یافت و توانست مدال طلای این دوره از مسابقات را به خود اختصاص دهد.

اباذری ابتدا نماینده تایلند را 3 بر یک از پیش رو برداشت و سپس حریف قطری را 6 بر 3 مغلوب کرد.

وی در سومین مبارزه خود با حساب ۵ بر ۲ کاراته‌کایی از اندونزی را شکست داده و فینالیست شد.

اباذری در فینال «کاگاوا»ی ژاپنی را در پیش داشت که توانست با حساب ۸ بر صفر او را شکست داده و به مدال طلای این وزن برسد.

تیم کاراته ایران در مجموع با 4 طلا، یک نقره و 3 برنز در پانزدهمین دوره مسابقات قهرمانی آسیا در امان اردن به کار خود پایان داد.

این رقابت‌ها به مدت 3 روز و با حضور 314 کاراته‌کا از 29 کشور در دو بخش تیمی و انفرادی برگزار شد که اباذری در هر دو بخش صاحب مدال طلا شد.