اداره کل روابط عمومی دانشگاه

پذیرش دانشجو بدون آزمون در دانشگاه آزاداسلامی واحد اراک

۲۳ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۳:۳۵ کد : ۲۴۵۲ اخبار دانشگاه رویداد های مهم

به گزارش خبرنگار آنا به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، دانشگاه آزاداسلامی واحد اراک به عنوان بزرگترین مرکز آموزش عالی در غرب کشور با ارائه برترین خدمات و تسهیلات مالی، دانشجویی،آموزشی، پژوهشی ،ورزشی و رفاهی در 69 رشته متنوع دانشگاهی بدون آزمون دانشجو می‌پذیرد.

ارائه تسهیلات ویژه به دانشجویان

تسهیلات مالی از جمله تخفیف و تقسیط شهریه، ارائه انواع وام‌های کوتاه‌مدت و بلندمدت، برخورداری از مجهزترین مجتمع آزمایشگاه های استاندرد، امکانات آموزشی و پژوهشی و کارگاه‌های پیشرفته، کتابخانه‌های جامع، مجموعه سالن های ورزشی چند منظوره و مجهزشامل؛ استخر، سونا، جکوزی، سالن صخره نوردی سالن‌ فوتسال، والیبال،بستکبال،کشتی، کاراته،بدنسازی ، زمین چمن و...، امکانات رفاهی و خدماتی نظیر بوفه های دانشجویی و سلف غذاخوری، خوابگاه دانشجویی ویژه خواهران، سرویس‌های ایاب و ذهاب شهری و مزارع تحقیقاتی و آموزشی از جمله شرایط بی‌نظیر دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک است.

دانشگاه آزاد اسلامی اراک در حال حاضر با رتبه جامع دوستاره – بیش از33سال سابقه فعالیت علمی، آموزشی، فرهنگی ، پژوهشی و ورزشی و با دارا بودن بیش از 10 هزار دانشجو- 232رشته- مقطع تحصیلی شامل 49 رشته –گرایش در مقطع دکترای تخصصی، 88 رشته-گرایش در مقطع کارشناسی ارشد، 75 رشته در مقطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته و 20 رشته در مقطع کاردانی  براساس دفترچه سال 97 مرکز آزمون دانشگاه آزاداسلامی -5 دانشکده مصوب شامل: دانشکده فنی و مهندسی وکشاورزی، دانشکده علوم پایه، دانشکده علوم انسانی، دانشکده مدیریت، و دانشکده پرستاری و مامایی در دو سایت مجزا به نام های شهرک دانشگاهی امیرکبیر و مجتمع آموزشی قائم‌مقام فراهانی در 120 هزار متر مربع فضای آموزشی ـ رفاهی، 307 عضو هیات علمی تمام وقت ، بیش از 70هزار فارغ‌التحصیل، خدمات ارزشمندی را به جامعه علمی کشور عرضه داشته و دستاوردهای شایان توجهی را در سطح ملی و بین‌المللی کسب کرده است.

دانشگاه آزاد اسلامی اراک با هشت معاونت شامل: معاونت آموزشی، معاونت اداری و مالی ،معاونت پژوهش ، معاونت دانشجویی فرهنگی ،معاونت برنامه ریزی، معاونت علوم پزشکی ،معاونت عمرانی و معاونت سما، و دارای 4 مرکز آموزشی وابسته- مرکز مهاجران، شازند، آستانه و خنداب هر ساله موفق به کسب موفقیت ها و دستاوردهای چشمگیری در زمینه های علمی، پژوهشی، فرهنگی و ورزشی می‌گردد.

داوطلبان می‌توانند برای ثبت نام به سایت مرکز آزمون به نشانی www.azmoon.org  مراجعه کنند. هم چنین علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند از طریق تلفن‌های 08633412179 و 33412180  086  با دفتر امور ثبت‌نام دانشگاه تماس حاصل نمایند.

رشته های با آزمون دانشگاه آزاداسلامی واحد اراک

10702 بهداشت خانواده