اداره کل روابط عمومی دانشگاه

دیدار هیات رییسه دانشگاه آزاداسلامی اراک با خانواده های معظم شهدا

۱۳ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۴ کد : ۲۴۸۲ اخبار دانشگاه

به گزارش خبرگزاری آنا به نقل ازاداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، به مناسبت هفته دولت و در آستانه هفته دفاع مقدس دکتر عباسعلی حیدری دبیرهیأت امناء و رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی و واحد اراک، اعضای هیأت رییسه دانشگاه ،حجت الاسلام و المسلمین علی اکبرهراتی مدیرستاد شاهد و امورایثارگران دانشگاه و مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاداسلامی اراک در راستای منویات مقام معظم رهبری در تکریم خانواده های معظم شهدا علاوه بر دیدار با خانواده های معظم شهیدان احمد آبادی و امانی از شهدای هشت سال دفاع مقدس با آرمان های شهدا و امام شهدا عهد و پیمانی دوباره بستند.

دکتر عباسعلی حیدری رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک با بیان اینکه شهدا مایه عزت و سرافرازی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستند، عنوان کرد:« شهدا با شجاعت و استقامت خود پایه های انقلاب را تثبیت و موجب استحکام و قدرتمند شدن این یادگار ارزشمند امام (ره) شدند.»

دبیرهیأت امنای استان مرکزی گفت: «آسایش و امنیت امروز جامعه اسلامی مرهون مجاهدت شهدا و ایثارگران است و بدون شک تعالی و پیشرفت امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی بدون رشادت و از خود گذشتگی جوانان برومند آن روزگار امکان پذیر نبوده و نیست چرا که داشته های امروز ما به برکت خون شهیدان است.»

شهید محمد علی احمدآبادی که در 1364/11/27 درعملیات والفجر8 درمنطقه فاو و شهید محمد طاهر امانی در26فروردین1362درعملیات والفجرمقدماتی منطقه شرهانی به فیض شهادت نایل آمدند.

بر اساس این گزارش در پایان این دیدار با اهدای لوح یاد بودی از سوی دکتر حیدری از خانواده شهیدان احمد آبادی و امانی تجلیل شد.