اداره کل روابط عمومی دانشگاه

رییس کارگزینی هیأت علمی دانشگاه آزاداسلامی واحد اراک معرفی شد

۱۳ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۷:۰۰ کد : ۲۴۸۴ اخبار دانشگاه

به گزارش خبرنگار آنا به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، درجلسه هیات رییسه واحد اراک مراسم تکریم ومعارفه رییس کارگزینی هیأت علمی دانشگاه آزاداسلامی واحد اراک با حضور دکتر عباسعلی حیدری رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک و اعضای هیأت رییسه و برخی از مدیران در سالن جلسات حوزه ریاست واحد اراک برگزار شد.

بنا به پیشنهاد معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد اراک دکتر عباسعلی حیدری رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی در حکمی دکترحمیدترنج زر را به عنوان رییس کارگزینی هیأت علمی دانشگاه آزاداسلامی اراک منصوب و از زحمات دکترمحمد رضا اسعد قدردانی کرد.

دکتر حیدری در این جلسه طی سخنانی با تقدیر از زحمات و خدمات دکتراسعد در دوران مسئولیتشان در این اداره، گفت: « پذیرش مسئولیت در دانشگاه  فرصتی برای خدمتگذاری و اثرگذاری بیشتر خواهد بود و ابراز امیدواری کرد رییس جدید کارگزینی هیأت علمی واحد اراک با توکل به خداوند متعال و با صداقت کاری، امانت داری و قانونمندی و حفظ حرمت همکاران در انجام امور محوله موفق باشند.»

دکتر حمید ترنج زر استادیار و عضو هیأت علمی دانشکده کشاورزی ومنابع طبیعی واحد اراک سوابقی همچون مدیرگروه محیط زیست از سال1395 تاکنون و نماینده ریاست عالی دانشگاه در تشکل های دانشگاهی استان از سال1396تاکنون درکارنامه مدیریتی خود دارد.