اداره کل روابط عمومی دانشگاه

تشریح برنامه های دانشگاه آزادسلامی استان مرکزی در شبکه آفتاب

۱۷ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۲:۳۰ کد : ۲۵۰۳ اخبار دانشگاه
دکتر عباسعلی حیدری دبیر هیأت امناء و رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی با حضور در شبکه سیمای استان مرکزی در گفتگوی ویژه خبری، ظرفیت ها و پتانسیل علمی، آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، ورزشی و رفاهی دانشگاه آزاداسلامی اراک و استان مرکزی را تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار آنا به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک ، دکتر عباسعلی حیدری دبیر هیأت امناء و رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی با حضور در شبکه سیمای استان مرکزی، ظرفیت ها و پتانسیل علمی، آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، ورزشی و رفاهی دانشگاه آزاداسلامی اراک و استان مرکزی را تشریح کرد.

دکتر حیدری رییس دانشگاه آزاداسلامی اراک گفت:« پس از پیروزی انقلاب اسلامی نظام آموزشی جمهوری اسلامی ایران جهش تحسین‌برانگیزی هم از نظر کمی و هم از نظر کیفی داشت، که یکی از نهادهای برآمده از انقلاب اسلامی در حوزه آموزش عالی دانشگاه آزاد اسلامی بوده است.»

وی اظهار کرد:« دانشگاه آزاداسلامی اراک از سال 1363 در استان مرکزی فعالیت خود را آغاز کرده است و در حال حاضر در 12 واحد دانشگاهی و 4 مرکز آموزشی فعالیت دارد.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی گفت:« دانشجویانی که در حال حاضر در دانشگاه آزاداسلامی استان  مشغول به تحصیل هستند، قریب به 30 هزار نفر است که بیش از 35 درصد از آمار آموزش عالی استان را به خود اختصاص داده است.»

عباسعلی حیدری گفت:« در دانشگاه آزاد اسلامی در چند سال اخیر با عنایت به شرایط آموزش عالی کشور و سوق داده شدن آمار داوطلبان به سمت تحصیلات تکمیلی طبیعتاً این دانشگاه نیز به این سمت روی آورده و در حال حاضر بیش از 70 رشته در دوره دکتری تخصصی در استان فعالیت دارد.»

وی اظهارکرد:« بیش از یک هزار و 500 دانشجوی دکتری در رشته‌ها و در حوزه‌های مختلف فنی و مهندسی، علوم انسانی و در سایر رشته‌های دیگر مشغول تحصیل هستند.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اراک اظهارکرد:« در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در حال حاضر و در گام اول اقدام به جذب دانشجویان خارجی کردیم که فعلاً 30 دانشجوی خارجی در دانشگاه مشغول به تحصیل هستند در بین دانشگاه‌های آزاداسلامی کل کشور یکی از دانشگاه‌های منتخب جذب دانشجوی خارجی انتخاب شدیم و البته رویکرد دانشگاه با فعال کردن امور بین‌الملل به‌گونه‌ای خواهد بود که در صدد انعقاد تفاهم‌نامه‌ها و توافق‌نامه‌ها با دانشگاه‌های سایر کشورها مثل چین ، عراق و افغانستان هستیم تا بتوانیم دانشجویان خارجی بیشتری جذب کنیم.»

عباسعلی حیدری با بیان اینکه در پروسه ثبت‌نام و انتخاب رشته دانشگاه آزاد اسلامی هستیم،گفت:« داوطلبان علاقه مند به تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی در دوره‌های کارشناسی پیوسته و ناپیوسته بدون آزمون(با عنایت به سوابق تحصیلی آنها) تا بیستم شهریور ماه فرصت دارند جهت ثبت نام به سایت: www.azmoon.org مراجعه نمایند.»

وی با بیان اینکه آنچه در دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد، برای اشخاص خاصی نیست، بلکه یک سرمایه ملی است که همه جوانان کشور باید از آن استفاده کنند، گفت:« در درجه اول مانعی به نام شهریه برای دانشجویان در دانشگاه آزاداسلامی وجود ندارد، شیوه‌های مختلفی برای اینکه دانشجویان بتواند به راحتی در دانشگاه آزاداسلامی تحصیل کنند در نظر گرفتیم که یکی از این شیوه‌ها تسهیلات ویژه وام صندوق رفاه دانشجویی است.»

رئیس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی گفت: « هم اکنون اندوخته این صندوق خوب است و دانشجویان می‌توانند از آن استفاده کنند، طی توافق صورت گرفته با یکی از بانک‌ها وام با سود 5/2 درصد به دانشجویان تعلق می‌گیرد که دانشگاه ضمانت وام را هم تقبل کرده است.»

حیدری بیان کرد: « دانشجویان می‌توانند از اقساط در شهریه همه رشته‌های دانشگاه استفاده کنند، دانشگاه همچنین در بعضی از رشته‌ها با تخفیف 50 درصدی نسبت به جذب دانشجو اقدام می‌کند، حتی در بعضی از رشته‌ها اعلام کردیم دانشجو ثبت‌نام کرده و ماهیانه 100 هزار تومان پرداخت کند.»

وی گفت:« در حال حاضر هرم هیأت علمی دانشگاه اکثرا استادیار به بالا هستند به طور مثال در رشته زبان و ادبیات فرانسه 6 عضو هیات علمی تمام وقت داریم که دو نفر دانشیار و چهار نفر استادیار هستند، چنانچه دانشجویی در این رشته‌ها به تحصیل بپردازد و ماهانه تنها 100 هزار تومان پرداخت کند می‌تواند با این کیفیت و با لابراتواری که قطعا حداقل در سطح استان بی‌نظیر است، درس بخوانند.»

وی با بیان اینکه رشته‌هایی مثل سینما و نقاشی که به تازگی به دانشگاه افزوده شده است، رشته‌های بدون آزمون هستند، بیان کرد: « در حوزه هنر رشته‌های سینما، نقاشی ،بازیگری ،ادبیات نمایشی و ... بدون آزمون هستند، رویکرد ما به گونه‌ای است که وارد رشته‌هایی شویم که متناسب با نیاز امروز جامعه است.»

حیدری گفت:« مژده‌ای که باید بدهم این است که برای اولین بار دانشجو در رشته‌ طراحی و دوخت به صورت رایگان و بدون پرداخت شهریه جذب کنیم، کارگاه مجهزی ایجاد شده و در حال توسعه است، البته در حال حاضر از طریق مصاحبه تعداد محدودی دانشجو می‌پذیریم و افرادی که داوطلب هستند تا بیستم شهریور فرصت دارند تا در سامانهwww.azmoon.org ثبت‌نام کنند.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی اظهارکرد:« داوطلبین با این کار حرفه و مهارت می‌آموزند و به میزان همان شهریه در دانشگاه و با توافقی که در ابتدای شروع تحصیلی انجام می‌دهیم کار دانشجویی انجام می‌دهند، این روند را در ماه‌های آینده نیز در رشته‌هایی که کاربردی هستند توسعه خواهیم داد.»

حیدری گفت:‌»در رشته مددکاری که نیاز جامعه امروز است با 50 درصد تخفیف شهریه برای نخستین بار در استان پذیرش دانشجو صورت می‌گیرد.»

وی خاطرنشان کرد: «با توجه به اینکه استان مرکزی یک استان صنعتی است به صنایع مختلف اعلام کردیم که نیازهایشان را اعلام کنند، دانشگاه این آمادگی را دارد که محل فعالیت آموزشی را داخل واحدهای صنعتی برگزار کند تا نیازی به مرخصی کارمندان نباشد.»