اداره کل روابط عمومی دانشگاه

۳۹۶ نفر در مقطع دکتری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک پذیرفته شدند

۲۱ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۷:۲۹ کد : ۲۵۰۹ اخبار دانشگاه
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک از پذیرفته‌شدن ۳۹۶ نفر در ۴۰ رشته مقطع دکتری و ثبت نام آنان در این واحد دانشگاهی خبر داد.

به گزارش خبرنگار آنا به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، دکترعبداله رحیمی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در اراک از پذیرفته‌شدن ۳۹۶ نفر در ۴۰ رشته مقطع دکتری و ثبت نام آنان در این واحد دانشگاهی خبر داد.

دکترعبداله رحیمی اظهار کرد: «۳۹۶ داوطلب در ۴۰ رشته آزمون دکتری مصاحبه شدند و ثبت نام آنان توسط ستاد ثبت نامی ورودی‌های جدید این واحد دانشگاهی از دیروز بیستم شهریور در حال انجام است.»

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحداراک افزود: «به‌ منظور رفاه حال پذیرفته‌شدگان جدید دکتری، ثبت نام به‌صورت متمرکز در سالن ورزشی پوریای ولی انجام می‌شود.»

وی با توجه به مدارک مورد نیاز برای ثبت نام تشریح کرد: «اصل مدرک تحصیلی دوره کارشناسی‌ارشد و ریز نمرات با ذکر معدل، اصل شناسنامه عکس‌دار و دو برگ فتوکپی از تمام صفحات آن، ۶ قطعه عکس ۴×۳ تمام‌‌رخ - که در سال جاری تهیه شده باشد - (برای مشمولان ۱۲ قطعه)، اصل و یک برگ فتوکپی کارت ملی، تکمیل و ارائه فرم‌های درخواست ثبت‌ نام و تعهدات مربوط از مهم‌ترین مدارک لازم برای ثبت‌ نام قبول‌شدگان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک است.»

به گفته رحیمی، مدرکی که وضعیت خدمت وظیفه عمومی برادران پذیرفته‌شده را مشخص کند ازجمله فارغ‌التحصیلان دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته یا دکتری عمومی یا لغو معافیت تحصیلی دوره‌های مذکور که بیش از یک سال از فراغت از تحصیل فرد نگذشته باشد، از مدارک مورد نیاز برای ثبت نام است.

رحیمی یادآور شد: «آن‌دسته از پذیرفته‌شدگانی که در روزهای ۲۰ و ۲۱ شهریور جاری موفق به ثبت نام نشوند، می‌توانند ۲۴ و ۲۵ شهریور برای ثبت نام به این واحد دانشگاهی مراجعه کنند.»