اداره کل روابط عمومی دانشگاه

دیدار هیأت رییسه دانشگاه آزاد اسلامی اراک با خانواده شهید سعید غیاثی

۰۸ مهر ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۴ کد : ۲۵۴۹ اخبار دانشگاه

به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک،به مناسبت گرامی داشت هفته دفاع مقدس دیدار با خانواده معظم شهید سعید غیاثی از شهدای گرامی دانشجوی دانشگاه آزاداسلامی اراک با حضور دکتر عباسعلی حیدری دبیرهیأت امناء و رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی، حجت الاسلام و المسلمین سید مرتضی حسینی معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی ، برخی از معاونان و مدیران واحد و حجت الاسلام و المسلمین علی اکبرهراتی مدیر ستاد شاهد و امورایثارگران در راستای منویات مقام معظم رهبری در تکریم خانواده های معظم شهدا و ایثارگران ضمن دیدار با خانواده معظم شهید سعید غیاثی ازشهدای هشت سال دفاع مقدس با آرمان های شهدا و امام شهدا عهد و پیمانی دوباره بستند.

بنابراین گزارش در ابتدای دیدار حمید غیاثی برادر شهید علاوه بر تشکر و خیر مقدم به ریاست و اعضای هیأت رییسه واحد اراک از توجه و تکریم دانشگاه آزاداسلامی به خانواده های شهدا قدردانی کرد و با بیان خاطرات دوران تحصیل شهید در دانشگاه و دوران حضور وی در جبهه های حق علیه باطلل یاد و خاطره این شهید والامقام را گرامی داشت.

برادر شهید بابیان اینکه شهدا هرگز فراموش نخواهند شد،گفت: «مردم شهید پرور ایران اسلامی همیشه قدردان خانواده معظم شهدا و ایثارگران هستند.»

سپس دکتر حیدری رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک علاوه بر گرامیداشت یاد و خاطره حضرت امام خمینی (ره)، شهدای انقلاب اسلامی وشهدای هشت سال دفاع مقدس، شهدای مدافع حرم را تسلیت گفت و از صبر و استقامت خانواده شهید غیاثی تشکر وقدردانی کرد.

دبیرهیأت امنای استان مرکزی اظهار کرد:« امیدواریم بتوانیم ادامه دهنده راه شهیدان والامقام و قدردان خانواده های معظم شهدا وایثارگران باشیم که توانسته اند چنین افتخاراتی به جامعه اسلامی تقدیم کنند.»

رییس واحد اراک آسایش و امنیت امروز جامعه اسلامی را مرهون مجاهدت شهدا و ایثارگران دانست و خاطر نشان کرد: بدون شک تعالی و پیشرفت امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی بدون رشادت و از خود گذشتگی جوانان برومند آن روزگار امکان پذیر نبوده و نیست چرا که داشته های امروز ما به برکت خون شهیدان است.

در ادامه این دیدار حجت الاسلام و المسلمین علی اکبر هراتی با بیان اینکه دانشگاه آزاداسلامی اراک سنت حسنه دیدار با خانواده معظم شهدا به ویژه خانواده ارجمند شهدای دانشجوی واحداراک را بصورت مستمر از افتخارات خود می داند،گفت:« دیدار با خانواده های معظم شهدا وبازماندگان محترم ایشان از توفیقات الهی است.»

لازم به ذکر است که شهید سعید غیاثی متولد12/8/1344فرزند مرحوم محمدهادی غیاثی دانشجوی رشته مکانیک دانشگاه آزاداسلامی اراک که در تاریخ 12/11/1365 درعملیات کربلای5 در منطقه عملیاتی شلمچه به فیض شهادت نایل آمد.

در پایان این دیدار با اهدای لوح یادبودی از سوی دکتر حیدری از خانواده شهید سعیدغیاثی تجلیل شد.