اداره کل روابط عمومی دانشگاه

بازدید دبیر بورد شورای آموزش داروسازی و تخصصی وزارت بهداشت،درمان وآموزش پزشکی از دانشکده داروسازی واحد اراک ومجتمع آزمایشگاهی رازی واحد اراک

۱۱ مهر ۱۳۹۷ | ۱۰:۳۷ کد : ۲۵۵۲ اخبار دانشگاه

به گزارش خبرنگار آنا به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، بنابر دعوت رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی دکتر محمد شریف زاده دبیر بورد شورای آموزشی داروسازی وزارت بهداشت،درمان وآموزش پزشکی و دکتر علیرضا وطن آرا عضو شورای آموزش داروسازی علاوه بر نشست با رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان و سایر مسئولان این واحد دانشگاهی، و بازدید از دانشکده داروسازی وآزمایشگاه های واحد اراک با دکتر علی اکبر کریمی نماینده مردم شریف اراک،خنداب وکمیجان گفتگو کرد.

دکتر عباسعلی حیدری دبیرهیأت امنا ورییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی در ابتدای جلسه ضمن خیرمقدم وتشکر از حضور دکتر شریف زاده، دکتر وطن آرا و نماینده مردم شریف اراک،خنداب وکمیجان در واحد اراک گزارشی از وضیعت موجود دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی ارائه کرد.

دبیرهیأت امنای استان مرکزی با بیان اینکه فضای مناسب آموزشی و آزمایشگاهی در این واحد دانشگاهی مهیا میباشد ،گفت:« امیدواریم با مساعدت وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی مجوز اخذ رشته های میان رشته ای علوم پزشکی جهت ارتقای این حوزه به واحد اراک داده شود.»

وی با بیان اینکه در استان مرکزی 12 واحد دانشگاهی و 4 مرکز آموزشی وجود دارد،گفت:« دانشگاه آزاداسلامی اراک درحال حاضر با 6 دانشکده مصوب و بیش از10هزار دانشجو در مقاطع کاردانی تا دکتری تخصصی در 120 هزار متر مربع فضای آموزشی ـ رفاهی وورزشی مشغول به تحصیل می باشند .»

رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی اضافه کرد:«دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، مهم‌ترین مؤسسه آموزشی غرب کشور و بزرگ‌ترین واحد آموزش عالی از نظر وسعت و سرانه فضاهای آموزشی، ورزشی و فرهنگی، تعداد دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی دکتری، کارشناسی ارشد، کارشناسی و کاردانی و مدارس وابسته به سازمان سما، بالاترین تعداد عضو هیأت علمی و پرسنل اداری و غیر اداری به شمار می‌آید که در راستای تربیت نیروی متخصص مورد نیاز کشور و استان، تولید علم، حل مسائل استان و کشور و توسعه پایدار میهن عزیز، به انجام پژوهش‌های علمی متنوع، ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی، برگزاری مراسم مختلف فرهنگی و ... می‌پردازد.»

در ادامه دکتر شریف زاده دبیر شورای آموزش داروسازی ضمن تشکر از زحمات ریاست و معاونان واحد اراک اظهارکرد: « در بازدیدی که از ساختمان دانشکده داروسازی و ساختمان آزمایشگاه های رازی داشتیم، نشان از زحمات و پیگیری های مستمر مسئولان این واحد دانشگاهی  واختصاص هزینه های سنگین جهت ساخت و تجهیز  این ساختمان ها دارد .»

شریف زاده بابیان اینکه استان مرکزی یک استان صنعتی با ظرفیت های مختلف می باشد،گفت:«دانشگاه آزاداسلامی واحد اراک آمادگی وپتانسیل خیلی خوبی دارد و در رشته های بین رشته ای علوم پایه و رشته های پیراپزشکی می تواند رشد خوبی داشته باشد  .»

دبیر شورای آموزش داروسازی و تخصصی وزارت بهداشت،درمان وآموزش پزشکی با بیان اینکه برای تجهیز وتامین عضو هیأت علمی دانشکده داروسازی و رسیدن به حداقل استانداردهای لازم به هزینه های بالایی نیاز می باشد ،گفت:«در شرایط فعلی کشور و همچنین اشباع بازار کار فارغ التحصیلان و هزینه های سنگین خرید تجهیزات وامکانات جهت استانداردسازی راه اندازی رشته داروسازی به صرفه و صلاح این واحد دانشگاهی نمی باشد، لذا توصیه می شود رشته های متناسب با نیاز کشور و استان و همچنین دوره های آموزشی مهارتی در دانشگاه آزاداسلامی اراک فعال شوند.»

دکتر علی اکبر کریمی نماینده مردم شریف اراک،خنداب وکمیجان در این جلسه گفت:« با توجه به نیاز منطقه ، امکانات وسیع وگسترده و پتانسیل علمی این واحد دانشگاهی، که در بین استان های همجوار کم نظیر است، راه اندازی رشته داروسازی می تواند زمینه  ارتقاء سطح آموزش، پژوهش و صنعت داروسازی را فراهم نماید.

وی از دبیر بورد شورای آموزش داروسازی وزارت بهداشت،درمان وآموزش پزشکی  نهایت مساعدت وهمکاری با مسئولان دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی را جهت راه اندازی رشته داروسازی تقاضا کرد.