اداره کل روابط عمومی دانشگاه

امضای تفاهم‌نامه همکاری پژوهشی و آموزشی بین دانشگاه آزاداسلامی اراک و شرکت گاز استان مرکزی

۱۲ مهر ۱۳۹۷ | ۱۸:۰۳ کد : ۲۵۵۳ اخبار دانشگاه

به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک،به منظور همکاری و تعامل دانشگاه آزاداسلامی اراک با شرکت گاز استان مرکزی نشست مشترکی با حضور دکتر عباسعلی حیدری رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی و واحد اراک ، مهندس محمد رضا سمیعی  مدیر کل شرکت گاز استان مرکزی، دکتر شهاب خاقانی معاون پژوهش و فناوری، دکتر مظاهری معاون سما دانشگاه، دکتر جعفری مدیر گروه مهندسی مکانیک، ، مهندس شفیعی رئیس بخش تحقیقات شرکت گاز استان، به همراه برخی  از مدیران و رییس دفتر توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار و نحوه همکاری و تعامل و ارائه خدمات متقابل مورد بحث وبررسی قرارگرفت.

در ابتدای جلسه دکتر حیدری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اراک ضمن عرض خیر مقدم و تشکر از حضور مسئولین شرکت گاز در دانشگاه ،از  علاقه مندی مراکز علمی به انجام پروژهای پژوهشی مبتنی برتولیدات علمی کاربردی خبر داد.

وی ابراز امیدواری کرد که اساتید دانشگاه با شناخت بیشتر از نیازهای واقعی صنعت ، با انجام تحقیقات عملیاتی ، موجب جلب اعتماد صنعت به دانشگاه شوند.

در ادامه جلسه مهندس محمدرضاسمیعی مدیر عامل شرکت گاز استان مرکزی ضمن تشکر از مسئولین دانشگاه به جهت فراهم نمودن این نشست،از آمادگی کامل شرکت گاز به منظور حمایت مالی از پژوهش های فاخر خبر داد.

وی با تبیین سیاست های شرکت، اظهار امیدواری کرد با وجود پتانسیل بالای استان از حیث مراکز علمی و دانشگاهی ،حل بسیاری از معضلات و مشکلات صنعت با کمک اساتید و دانشجویان امکان پذیر خواهد بود وضمن اشاره به سهم 75 درصدی گاز طبیعی از سبد  انرژی استان،شرکت گاز استان مرکزی را فضایی مناسب و مستعد جهت  انجام طرح های تحقیقاتی و پژوهشی دانست.

.

همکاری در اجرای طرح های پژوهشی برون دانشگاهی و حمایت از پایان نامه های دانشجویی در مقاطع تحصیلات تکمیلی مهمترین موضوعات مورد توافق طرفین در این جلسه بود.

این تفاهم نامه در 8 ماده و 2 نسخه تهیه و به امضای طرفین رسید