اداره کل روابط عمومی دانشگاه

در گفتگو با آنا عنوان شد: برنامه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک برای ایجاد برند در زمینه پوشاک

۱۹ مهر ۱۳۹۷ | ۱۰:۴۹ کد : ۲۵۵۷ اخبار دانشگاه
مدیرگروه آموزشی رشته طراحی و دوخت و عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک از برنامه این دانشگاه برای ایجاد برند در زمینه پوشاک کارمندان خبر داد.

محمد اسلام‌پور در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در اراک با اشاره به اهمیت جایگاه نیروی انسانی دانشگاه اظهار کرد: در راستای تولیدات بیشتر در کارگاه دوخت و خیاطی واحد اراک و ایجاد سودآوری و اشتغالزایی، توجه و استفاده از نیروی انسانی جوان، تحصیلکرده و توانمند مورد تأکید است.

وی با بیان برنامه‌های آینده کارگاه دوخت و خیاطی واحد اراک افزود: با توجه به اینکه هنوز زیرساخت‌های این نوع فعالیت در دانشگاه آزاد اسلامی فراهم نشده و برای توسعه  فضای این کارگاه به ۸۰۰ متر مربع فضا نیاز است و تاکنون برند خاصی در این زمینه معرفی نشده به‌دنبال ایجاد یک برند خاص در تولید پوشاک کارمندان دستگاه‌ها و ارگان‌های مختلف هستیم.

سرپرست کارگاه دوخت و خیاطی واحد اراک، خواستار حمایت مسئولان از این فعالیت تولیدی شد و خاطرنشان کرد: از آنجا که مسئولیت همه فعالیت‌ها بر عهده این دانشگاه است، می‌توان با همکاری سایر دستگاه‌ها به سمت تولید و اشتغالزایی و ایجاد برند حرکت کرد.