اداره کل روابط عمومی دانشگاه

اعطای رتبه علمی پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به نشریه علمی واحد اراک AMFA

۲۲ مهر ۱۳۹۷ | ۱۶:۴۴ کد : ۲۵۵۸ اخبار دانشگاه

به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی، با همت و تلاش اعضای هیات تحریریه نشریه و حمایت های  ریاست دانشگاه، نشریه علمی (Advances in Mathematical Finance and Application (AMFA در جلسه مورخ ۹۷/۶/۲۱ کمیسیون تایید اعتبار علمی نشریات کشور موفق به دریافت رتبه علمی پژوهشی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شد.

دکتر شهاب خاقانی معاون پژوهشی واحد اراک در این خصوص گفت:این نشریه (AMFA  واحد اراک) به سردبیری دکتر محمد ایزدی خواه و مدیر مسؤلی دکتر مجید زنجیردار و مدیریت داخلی دکتر فرشید خجسته در تاریخ ۹۴/۱۲/۲۶ از کمیسیون بررسی و تائید مجله‌های علمی دانشگاه آزاد اسلامی مجوز انتشار دریافت نمود و تاکنون ۸ شماره از این مجله منتشر شده و در اختیار پژوهشگران قرار گرفته است.

وی اظهارکرد :اعضای هیات تحریریه این نشریه از استادان برجسته دانشگاه های داخلی و خارجی هستند. این نشریه به صورت فصلنامه به زبان انگلیسی چاپ می شود و در کلیه زمینه ها و زیرشاخه های ریاضیات مالی فعالیت دارد.

خاقانی گفت:علاقمندان می توانند به منظور ارسال یا دسترسی به مقالات این نشریه به آدرس سامانه مجله http://amfa.iau-arak.ac.ir/  مراجعه نمایند.