روابط عمومی دانشگاه

برگزاری دومین اردوی «حیات طیبه» ویژه تشکل‌های دانشجویی دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان‌های مرکزی، لرستان و سمنان در شهر رامسر

۲۷ آبان ۱۳۹۷ | ۱۴:۲۳ کد : ۲۵۹۵ اخبار دانشگاه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک ،دومین اردوی «حیات طیبه» ویژه تشکل‌های دانشجویی دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان‌های مرکزی، لرستان و سمنان به میزبانی واحد اراک در شهر رامسر برگزار شد.

پیمان عین القضاتی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در حاشیه برگزاری افتتاحیه  این اردو در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری آنا گفت: ما ذیل سند اسلامی شدن دانشگاه و سند توسعه فرهنگی، که سازمان مرکزی تنظیم کرده است، برنامه های فرهنگی را به چند بخش تقسیم کرده ایم؛ حوزه مطالعات فرهنگی، مباحث فوق برنامه فرهنگی، ورزش و حمایت از تشکل های سیاسی و کانون های فرهنگی، از جمله بخش های مورد نظر است.

وی افزود: در حوزه مطالعات فرهنگی، سعی کردیم که در بحث کرسی های آزاد اندیشی در بین دانشجویان و کرسی های ترویجی در بین اعضای هیأت علمی فعالیت هایی داشته باشیم، که موفق شدیم اولین کرسی ترویجی را بین استان های مرکزی، لرستان و همدان، با موضوع جامعه شناسی معرفت برگزار کنیم، که مورد استقبال هم قرار گرفت.

عین القضاتی ادامه داد: تا به حال بیش از 7 کرسی ترویجی در سطح استان مرکزی برگزار شده و تا پایان سال، بیش از 5 کرسی دیگر نیز برگزار خواهد شد.

وی تصریح کرد: در حوزه مطالعات فرهنگی، توانستیم که یک تفاهم نامه را با پژوهشگاه حوزه و دانشگاه منعقد کنیم. در پی انعقاد آن تفاهم نامه، بیش از 5 نشست را با مسئولین پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار کردیم و همچنین گروه های آموزشی ما از جدید ترین یافته های آن پژوهشگاه، دریافت اطلاعات کردند.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک اظهار کرد: مدیران گروه دانشگاه ما و پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، با هم ملاقاتی داشته اند و نشست هایی را برگزار کرده اند؛ به عنوان مثال در بحث روانشناسی اسلامی، نشستی را با حضور مدیر گروه های دو مجموعه و مدرسین حوزه روانشناسی برگزار کردیم.

وی گفت: مسأله دیگری که ما مورد توجه قرار دادیم، بحث کادر سازی و نیرو سازی، در حوزه فوق برنامه بود. به شکلی که کانون های فرهنگی دانشگاه را رونق بخشیدیم و کانون های جدیدی را هم تأسیس کردیم که طیف های مختلف دانشجویی را در بر گیرند و گروه های مختلف فکری را پوشش دهند.

عین القضاتی ادامه داد: همچنین سعی کردیم، در طرح هایی که سازمان مرکزی به منظور کادر سازی در تابستان امسال برگزار کرد، حضور فعالی داشته باشیم؛ که این مسأله به طور نسبی بازدهی خوبی هم داشت.

وی درپایان خاطر نشان کرد: الآن هم در شرف برگزاری اردوی حیات طیبه هستیم، که به میزبانی واحد اراک، برای استان های مرکزی، لرستان و سمنان به مدت 8 روز(4روز پسران و 4 روز دختران)، در مجتمع آموزشی دانشگاه، که در رامسر قرار دارد، برگزار می شود و بیش از 120 دختر و 120 پسر، از مباحث آموزشی این دوره، بهره مند خواهند شد.