روابط عمومی دانشگاه

در رامسر برگزار شد؛ کرسی آزاداندیشی«ایران اسلامی قبل‌وبعد از برجام»در اردوی حیات‌طیبه

۲۸ آبان ۱۳۹۷ | ۱۷:۰۸ کد : ۲۵۹۶ اخبار دانشگاه
کرسی آزاداندیشی «ایران اسلامی قبل و بعد از برجام» در اردوی حیات طیبه برگزار شد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در نشستی صمیمی و با حضور استادان دانشگاه، کرسی آزاداندیشی با موضوع «ایران اسلامی قبل و بعد از برجام» در دومین دوره آموزشی تشکیلاتی «حیات طیبه» در رامسر برگزار شد.

مسئول کمیته تبلیغات و امور فرهنگی دومین دوره آموزشی تشکیلاتی «حیات طیبه» گفت: از جمله برنامه‌های در نظر گرفته شده در اردو، برگزاری نشست‌ها و برنامه های شبانه حول محورهای روز است.

امید طاهرنژاد ادامه داد: به درخواست دانشجویان در نشست شبانه مورخ ۲۷ آبان، کرسی آزاداندیشی با موضوع «ایران اسلامی قبل و بعد از برجام» با حضور دکتر صدیقی و دکتر عین‌القضاتی از استادان و محققان دانشگاه برگزار شد.

وی خاطرنشان کرد: در این کرسی، هر یک از دانشجویان به ترتیب مخالف و موافق، به اظهار نظر و ارائه دلایل خود پرداختند که استادان مربوط نیز به تبیین مسائل پیرامون آن پرداختند.

اردوی حیات طیبه در بخش دانشجویان برادر از دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان‌های مرکزی، لرستان و سمنان از تاریخ ۲۴ تا ۲۹ آبان در مجتمع فرهنگی آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در شهر رامسر در حال برگزاری است.