روابط عمومی دانشگاه

خاطرات قابل حمل

۱۳ آذر ۱۳۹۷ | ۰۰:۰۰ کد : ۲۶۱۱ اخبار دانشگاه

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحد اراک،کتاب"خاطرات قابل حمل "، چهارمین اثر رضا مهدوی هزاوه،   نویسنده و عضو هیات علمی گروه هنر دانشگاه آزاد اسلامی اراک ، به تازگی توسط انتشارات " او " منتشر شده است. این کتاب مجموعه ی نوزده خاطره از مقاطع مختلف سنی نویسنده  است. تعدادی از این خاطرات قبلا در مطبوعات منتشر شده است.
 نوستالژی از دغدغه  های اصلی نویسنده است و مهدوی با جست وجو در گذشته ی خود ، در پی کشف و فهم این نکته است که دلیل رنگ باختن  رویدادها و آدم ها و... در گذر زمان چیست. تمام یادداشت ها  مربوط به اتفاقاتی است که در اراک رخ داده است.
خاطرات، با روایت داستانی  نوشته شده است و نویسنده سعی کرده  نوشته هایش را به مسائل سیاسی و اجتماعی  پیوند دهد تا اصل تعمیم پذیری را هم رعایت کرده باشد.

از این نویسنده قبلا کتاب های  زیر منتشر شده است :
قصه های هزاوه. انتشارات همشهری. ۱۳۹۲
اسب های باغ ملی. نشر روزگار. ۱۳۹۵
عطر ریخته در اصفهان. نشر نهفت. ۱۳۹۵
" خاطرات قابل حمل"  در   ۹۹ صفحه و با قیمت ۱۵ هزار تومان  عرضه ی عمومی شده است.