روابط عمومی دانشگاه

برگزاری آیین تکریم و معارفه سرپرست دانشکده علوم انسانی و سرپرست اداره حقوقی دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی

۰۸ آذر ۱۳۹۷ | ۱۰:۱۱ کد : ۲۶۱۷ اخبار دانشگاه

به گزارش خبرنگار آنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، دربیست وهشتمین جلسه هیأت رییسه واحد اراک که با حضور دکتر عباسعلی حیدری رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی و واحد اراک ،حجت الاسلام و المسلمین مهدی همتی مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان مرکزی ،معاونان،رؤسای مراکز آموزشی، رؤسای دانشکده ها و برخی از مدیران در سالن جلسات حوزه ریاست واحد اراک برگزار و رییس دانشکده علوم انسانی واحد اراک و سرپرست اداره حقوقی دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی معرفی شدند.

رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی دراحکام جداگانه سرپرست دانشکده علوم انسانی واحد اراک و سرپرست اداره حقوقی دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی را منصوب کرد.

دکتر حیدری سرپرست واحد اراک علاوه بر قدردانی از مدیران قبلی خطاب به مدیران جدید ابراز امیدواری کرده است که با توکل به خداوند متعال و با صداقت کاری، امانت داری و قانونمندی و حفظ حرمت همکاران و دانشجویان در انجام امور محوله موفق باشند.

در این جلسه دکتر دکتر علی سرور یعقوبی سرپرست جدید دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاداسلامی اراک معرفی واز زحمات دکتر علیرضا فقیهی که به افتخار بازنشستگی نائل آمدند قدر دانی شد.

در حکمی دیگر از سوی دکتر عباسعلی حیدری رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، سرپرست اداره حقوق دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی به حسین قنبری عضو هیأت علمی واحد کمیجان سپرده شد و از زحمات دکتر محمد رضا جلالی تقدیرشد .

علی سرور یعقوبی سرپرست دانشکده علوم انسانی واحد اراک سوابقی همچون عضو هیأت علمی دانشکده علوم انسانی و استادیار گروه ادبیات فارسی واحد اراک،مدیرکل آموزش واحد اراک از سال 1372 تا 1374مدیراداره برنامه ریزی دانشگاه ازسال1375 تا 1378مدیراداره امتحانات دانشگاه از سال1379 تا 1383معاون آموزشی ودانشجویی دانشکده علوم انسانی از سال 1384 تا 1388 و معاون آموزشی دانشگاه آزاداسلامی اراک از سال 1388 تا 1392در کارنامه مدیریتی ایشان به چشم می خورد.

حسین قنبری سرپرست اداره حقوق دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی سوابقی همچون عضو هیأت علمی واحد کمیجان در رشته حقوق ، مدیر گروه رشته حقوق واحد کمیجان و عضو شورای راهبردی حقوقی دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی را درکارنامه دارد.