روابط عمومی دانشگاه

جلسه هم اندیشی رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با استادان و کارکنان دانشگاه آزاداسلامی واحد خمین

۲۱ آذر ۱۳۹۷ | ۱۱:۵۳ کد : ۲۶۲۸ اخبار دانشگاه

جلسه هم اندیشی رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با کارکنان واحد خمین صبح امروز در نمازخانه دانشگاه و جلسه هم اندیشی با اعضای هیأت علمی واحد خمین در سالن جلسات این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین، در این جلسات دکتر حسین خسروی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین ضمن عرض خیر مقدم به دکتر حیدری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و هیأت همراه، از حضور کارکنان و اعضای هیأت علمی تقدیر کرد.
در ادامه دکتر عباسعلی حیدری دبیرهیات امنا و رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی در خصوص  راهکارهای مناسب ارتقای سطح علمی، پژوهشی و فرهنگی دانشگاه همراه با انضباط کاری و ایجاد حس مسئولیت پذیری مواردی را عنوان کرد.
در این جلسه صمیمانه، کارکنان و اعضای هیأت علمی دیدگاه ها و پیشنهادهای خود را بیان کردند.