روابط عمومی دانشگاه

نشست دانشجویی به مناسبت روز وحدت حوزه و دانشگاه در واحد اراک

۲۸ آذر ۱۳۹۷ | ۱۷:۰۵ کد : ۲۶۴۶ اخبار دانشگاه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا به نقل از روابط عمومی واحد اراک ، به همت بسیج دانشجویی و تیم رسانه دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی ،نشستی به مناسبت روز وحدت حوزه ودانشگاه با حضور حجت الاسلام حمید رضا رسایی نماینده سابق مجلس شورای اسلامی در تالار شهید چمران دانشکده فنی ومهندسی دانشگاه آزاداسلامی اراک برگزار شد.

حجت الاسلام حمید رسایی در نشست گفت: «حوزه و دانشگاه مرجع تولید و ترویج علم و اندیشه در جامعه هستند و دانشگاه اسلامی و حوزه بال های تکمیل کننده همدیگر می باشند.»

وی بیان کرد:« دانشگاه های ایران اسلامی باید کانون ایده پردازی و پژوهش های ناب باشد و با مکاتب انحرافی مبارزه کند و هر روز باید ارتباط دانشگاه ها با حوزه ها گسترده تر شود.»

مدیر دفتر جریان شناسی تاریخ معاصر اضافه کرد:« انقلاب ایران انقلابی فرهنگی بود و بر اساس بیداری نخبگانی شکل گرفت که نخبگان محرک اصلی توده های عمومی مردم بودند و این طیف محوریتشان از حوزه و دانشگاه بود.»

حجت الاسلام رسایی عنوان کرد:« تفاوت سلایق ناقض وحدت نیست و همه طیف ها باید با دایره دید وسیع بتوانند وحدت را حفظ کنندو گسترش دهند.»

وی اظهار کرد: « وحدت باید هدف مشترک بین حوزه و دانشگاه باشد و این کانون های با اهمیت چون 2 خط موازی در کنار یکدیگر حرکت کنند و تکمیل کننده و عامل تقویت هم باشند.»

در این نشست حجت الاسلام حمید رسایی به سئوالات دانشجویان شرکت کننده پاسخ داد.