روابط عمومی دانشگاه

مرحله نهایی جشنواره تد(تکاپوی دانشجویی) در تالار امیرکبیر دانشگاه آزاداسلامی واحد اراک برگزار شد

۲۹ آذر ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۳ کد : ۲۶۴۸ اخبار دانشگاه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحد اراک ،به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده علوم انسانی و کانون طلوع اندیشه مرحله نهایی جشنواره تد در تالار امیرکبیر دانشگاه آزاداسلامی واحد اراک  برگزار شد.

براساس نتایج حاصل از مرحله درون واحدی 5نفر از دانشجویان که بیشترین امتیاز را کسب کرده بودند با ارایه مقاله خود در بخش نهایی انتخاب شدند

در این دوره علی چاپاری بعنوان نفر برتر سومین جشنواره تد) تکاپوی دانشجویی( با موضوع افسردگی برگزیده شد .

دراین جشنواره ایده یی نو برای رقابت بیشتر دانشجویان ارائه شد مبنی بر رقابت بین برنده تدهای قبل و سومین دوره دراین رقابت مهنوش نیازی دانشجوی کارشناسی بعنوان برترین دوره های برگزیده شد.

درپایان از کلیه شرکت کننده های تد وهمچنین برگزیدگان با اهدا لوح تقدیرتجلیل شد.