برگزاری مسابقات فوتسال دانشجویی برادران دانشگاه های آزاداسلامی استان مرکزی در واحد اراک

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۰۰:۲۷ کد : ۲۶۹ اخبار دانشگاه

به گزارش خبرنگار آنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، مسابقات فوتسال دانشجویان برادر دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان مرکزی به میزبانی واحد اراک برگزارمی گردد.

بنا بر همین گزارش، در این دوره از مسابقات، 7تیم ازواحدهای اراک،محلات،زرندیه،ساوه،نراق،خمین وکمیجان دراین مسابقات شرکت نموده اند، که طی 4روز از امروز 29 اردیبهشت دریک گروه 3تیمی ویک گروه 4تیمی به رقابت خواهند پرداخت.

شایان ذکر است تیم اول این دوره از بازی ها به مسابقات سراسری فوتسال دانشجویان برادر دانشگاه های آزاداسلامی کشور اعزام خواهد شد. وتیم داوری  نیز متشکل از جوادفهیمی ازداوران خوب کشور(مسئول کمیته داوران)وسایرنفرات داوری از داوران لیگ کشورمی باشند.که قضاوت این دوره ازمسابقات رابعهده خواهند داشت.