ابقای سرپرستان مراکز آموزشی وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی اراک

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۲۱:۳۲ کد : ۲۷۱ اخبار دانشگاه

سرپرستان مراکز آموزشی مهاجران، شازند، آستانه و خنداب دانشگاه آزاد اسلامی با حکم نماینده رئیس دانشگاه در پست خود ابقا شدند.

به گزارش خبرنگار آنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، جلسه هیأت رییسه  واحد اراک که با حضور دکتر علیرضا نظام آبادی سرپرست واحد اراک و دبیر هیأت امنای استان مرکزی، حجت الاسلام والمسلمین ایوب سلحشور نیا رییس دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان مرکزی ،دکتر رضا وفایی معاون ستاد هماهنگی استان مرکزی ،سرپرست مراکزآموزشی و اعضای هیأت رییسه واحد در سالن جلسات حوزه ریاست شهرک دانشگاهی امیرکبیر برگزار شد.

دبیرهیأت امنای استان مرکزی ضمن تبریک عید مبعث و روز جهانی ارتباطات وروابط عمومی از تلاش ها و زحمات سرپرستان مراکزآموزشی وکارکنان خدوم آنها قدردانی نمودند واظهار داشتند :انتقال برخی از رشته‌ها از واحدهای مادر به مراکز و واحدهای ضعیف مانند واحدهای زیان‌ده، می‌تواند مشکلات ناشی از کاهش دانشجو را تا اندازه‌ای رفع نماید.

دکتر نظام آبادی با اشاره به سخنان دکتر علی‌محمد رنجبرنماینده تام‌الاختیار رئیس دانشگاه در استان‌های مرکزی، لرستان و همدان اظهار کرد: از این پس انجام و پی‌گیری کلیه مکاتبات و امور آموزشی، پژوهشی، دانشجویی، عمرانی، اداری و مالی، فرهنگی و ... مراکز آموزشی می‌بایست از سوی واحد مادر صورت گیرد.

وی در ادامه سخنان خود ارائه خدمات مناسب آموزشی و پژوهشی، فوق برنامه و خدمات مناسب دانشجویی را موجب جذب دانشجو در فضای رقابتی سالم دانستند.

دبیر هیأت امنای استان مرکزی گفت : کیفیت بخشی در امور آموزشی وپژوهشی، اجرای دقیق آیین نامه های آموزشی، توجه به برگزاری مطلوب امتحانات، توجه ویژه به مسائل دینی وفرهنگی دانشجویان،تلاش برای جذب دانشجو، تکمیل هرم هیأت علمی و پیگیری رشته های جدید،کارآمد و کاربردی ،صرفه جویی منطقی درتمام حوزه ها، تکریم ارباب رجوع، لحاظ نمودن دقت، سرعت و کیفیت توام با اخلاق محوری و منطق بیشتر نسبت به گذشته در انجام امور آموزشی ،پژوهشی وفرهنگی را از سرپرستان مراکز آموزشی خواستار شدند.

در ادامه سرپرستان مراکز آموزشی به طرح مسائل و مشکلات خود پرداخته و جهت رفع برخی از آنها پیشنهاداتی را ارائه نمودند.

در پایان احکام ابقاء صادره ازطرف دکتر علی‌محمد رنجبرنماینده تام‌الاختیار رئیس دانشگاه در استان‌های مرکزی، لرستان و همدان توسط دکترعلیرضا نظام آبادی دبیرهیأت امنای استان مرکزی ، به سرپرستان مراکز آموزشی به ترتیب آقایان علی نصیریان مرکز مهاجران، وحید نجفی مرکزشازند، علی چراغی مرکزآستانه و ابوالفضل بختیاری مرکزخنداب اهدا شد.