روابط عمومی دانشگاه

درخشش دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در ششمین جشنواره فرهیختگان

۱۲ دی ۱۳۹۷ | ۱۰:۴۵ کد : ۲۷۱۷ اخبار دانشگاه
در جشنواره فرهیختگان؛ از برگزیدگان پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی تقدیر شد با حضور رئیس هیأت مؤسس و هیأت‌امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از برگزیدگان ششمین جشنواره فرهیختگان تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، ششمین جشنواره فرهیختگان با حضور دکتر علی‌اکبر ولایتی رئیس هیأت مؤسس و امنای دانشگاه، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی، معاونان پژوهش و فناوری واحدهای دانشگاهی و مدیران کل، پژوهشگران و نخبگان در سازمان مرکزی برگزار شد.

در این مراسم از برگزیدگان جشنواره فرهیختگان در بخش‌های پژوهشگر، کتاب، مقاله، طرح پژوهشی، رساله و پایان‌نامه، اختراع، مجلات، انجمن‌های علمی، مراکز تحقیقاتی، طرح‌های فناورانه، آزمایشگاه، واحدهای برتر در طرح پایش، ثبت پتنت بین‌المللی، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، کارآفرین و ... تقدیر شد.

درششمین جشنواره فرهیختگان از دکتر  اعظم مرجانی  عضو هیأت علمی  گروه شیمی واحد اراک در حوزه مقالات برتر ،مهندس سعید حسن پور به عنوان رییس آزمایشگاه صنایع غذایی واحد اراک در حوزه آزمایشگاه های برتر و دکتر محمد ایزدی خواه  مسئول  باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد اراک در حوزه  باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان برتر دانشگاه آزاداسلامی  به عنوان برگزیدگان این جشنواره تقدیرشد.