برگزاری آزمون نهمین دوره طرح قرآنی بشارت

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۲۳:۱۵ کد : ۲۷۵ اخبار دانشگاه

نهمین دوره طرح قرآنی بشارت (ترجمه و تفسیر سوره مبارکه فرقان) در واحد اراک برگزار گردید.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، نهمین دوره طرح قرآنی بشارت (ترجمه و تفسیر سوره مبارکه فرقان) در واحد اراک با حضور بیش از 100 نفر ازدانشجویان علاقمند به مفاهیم قرآن کریم در سالن امتحانات مجتمع قائم مقام فراهانی ساختمان امام خمینی(ره) و شهرک دانشگاهی امیرکبیر واحد اراک برگزار گردید.

بنابر این گزارش، در این طرح قرآنی دانشجویان علاقمند با ترجمه، تفسیر، پیام ها و مفاهیم سوره مبارک فرقان آشنا شدند. شایان ذکر است این طرح به صورت غیر حضوری و ثبت نام از دوم اریبهشت ماه سال جاری آغاز و تا بیستم اردیبهشت ماه ادامه داشت و درنهایت آزمون در 30 اردیبهشت ماه برگزار و به دانشجویانی که حداقل 50% امتیاز را کسب نمایند هدایای به رسم یاد بود تقدیم خواهد شد.