روابط عمومی دانشگاه

در گفتگو با آنا اعلام شد: ثبت‌نام دانشجو بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در ۶۹ رشته تحصیلی

۰۳ بهمن ۱۳۹۷ | ۰۸:۰۹ کد : ۲۷۵۲ اخبار دانشگاه رویداد های مهم
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحداراک از پذیرش دانشجو بدون آزمون در ۶۹ رشته تحصیلی خبر داد.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک ، دکتر عبداله رحیمی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحداراک در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در اراک از پذیرش  دانشجو بدون آزمون در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک خبر داد و اظهار کرد: جذب علاقه‌مندان در 69 رشته تحصیلی و در مقاطع کاردانی پیوسته، کاردانی ناپیوسته، کارشناسی پیوسته و ناپیوسته انجام می‌پذیرد.

وی اظهار کرد: « کلیه متقاضیان ثبت نام براساس سوابق تحصیلی مقاطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی می توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی  www.azmoon.org ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی های کامل در خصوص انتخاب رشته و اطمینان از گروه آزمایشی رشته یا رشته های مورد علاقه  و در صورت تمایل و داشتن شرایط لازم بعد از تهیه کارت اعتباری، نسبت به ثبت نام در 20رشته/محل در مقطع کاردانی ناپیوسته و در یک رشته و 20 محل دانشگاهی در مقطع کاردانی پیوسته اقدام نمایند. »

رحیمی گفت:« دارندگان دیپلم فنی و حرفه ای،کاردانش و هنرستان نظام قدیم در مقطع کاردانی پیوسته در رشته متجانس با دیپلم و همچنین دارندگان دیپلم نظری نظام جدید متوسطه بدون پیش دانشگاهی و داوطلبان دیپلم 4 ساله نظام قدیم، در هر رشته ای ازکاردانی پیوسته امکان ثبت نام دارند. »

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد اراک گفت:« متقاضیان کاردانی ناپیوسته با دارا بودن مدرک دیپلم 4 ساله نظام قدیم یا دیپلم و پیش دانشگاهی نظام جدید می توانند در هر رشته کاردانی ناپیوسته ثبت نام کنند و همچنین کلیه واجدین شرایط می توانند بدون توجه به محدودیت های اعلامی در رشته تربیت بدنی ثبت نام نمایند.»

وی بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی اراک در حال حاضر با رتبه جامع دوستاره بیش از33سال سابقه فعالیت علمی، آموزشی، فرهنگی ، پژوهشی و ورزشی و با دارا بودن بیش از 10 هزار دانشجو- 232رشته- مقطع تحصیلی شامل 49 رشته گرایش در مقطع دکترای تخصصی، 88 رشته-گرایش در مقطع کارشناسی ارشد، 75 رشته در مقطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته و 20 رشته در مقطع کاردانی  براساس دفترچه سال 97 مرکز آزمون دانشگاه آزاداسلامی -5 دانشکده مصوب شامل: دانشکده فنی و مهندسی وکشاورزی، دانشکده علوم پایه، دانشکده علوم انسانی، دانشکده مدیریت، و دانشکده پرستاری و مامایی در دو سایت مجزا به نام های شهرک دانشگاهی امیرکبیر و مجتمع آموزشی قائم‌مقام فراهانی در 120 هزار متر مربع فضای آموزشی ـ رفاهی، 307 عضو هیات علمی تمام وقت ، بیش از 70هزار فارغ‌التحصیل، خدمات ارزشمندی را به جامعه علمی کشور عرضه داشته و دستاوردهای شایان توجهی را در سطح ملی و بین‌المللی کسب کرده است.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک تصریح کرد: داوطلبان جهت اطلاع می‌توانند با مراجعه به سایت این واحد دانشگاهی به نشانی   http://iau-arak.ac.ir و یا به سایت مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی www.azmoon.org مراجعه کنند.