روابط عمومی دانشگاه

قاسمی در گفتگو با آنا: استارت‌آپ ویکند سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی مرکزی برگزار می‌شود

۱۰ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۴ کد : ۲۷۶۲ اخبار دانشگاه
معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی از برگزاری نخستین استارت‌آپ ویکند سلامت در این دانشگاه خبر داد.

مرتضی قاسمی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در اراک با بیان رویکردهای جدید دانشگاه آزاد اسلامی در توسعه علم و فناوری، اظهار کرد: یکی از رویکردهای جدید و اثربخش دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، برگزاری استارت‌آپ در حوزه‌های مختلف است که برگزاری این‌گونه استارت‌آپ‌ها توانسته رویکرد کاربردی و مفیدی در توسعه علم و فناوری جدید داشته باشد.

وی با بیان اینکه برای نخستین‌بار در استان مرکزی، استارت‌آپ ویکند سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک برگزار می‌شود، افزود: استارت‌آپ ویکند سلامت با هدف ارائه و حمایت از ایده‌های نوآورانه و مبتنی بر کارآفرینی در زمینه سلامت فرد و جامعه به‌طور مشترک با باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک برگزار می‌شود.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، محورهای اصلی این رویداد را سلامت و سبک زندگی، مراقبت و توان‌بخشی، تجهیزات آزمایشگاهی و پزشکی، نانوتکنولوژی و بیوتکنولوژی، سامانه‌ها و سیستم‌های هوشمند و سلامت، سلامت و تغذیه، فناوری اطلاعات و ارتباطات در سلامت، آموزش و تجهیزات آموزشی در سلامت و طب مکمل برشمرد.

قاسمی توضیح داد: به‌منظور هدایت تیم‌های شرکت‌کننده و انتخاب برترین‌ها، شناخته‌شده‌ترین منتورها، کارآفرینان و داوران کشوری در این استارت‌آپ حضور خواهند داشت. طبق هماهنگی‌های صورت گرفته با پارک علم و فناوری استان مرکزی، سه تیم برتر استارت‌آپ ویکند سلامت، بدون داوری مجدد برای استقرار در مرحله پیش رشد به پارک علم و فناوری و دو تیم منتخب نیز از طریق باشگاه پژوهشگران و نخبگان به سازمان مرکزی برای بررسی امکان سرمایه‌گذاری و حمایت‌های پیش‌بینی‌شده معرفی می‌شوند.