روابط عمومی دانشگاه

دیدار رییس واعضای هیأت رییسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک با خانواده شهید حمید عراق نظام آبادی

۱۷ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۸:۳۵ کد : ۲۷۷۲ اخبار دانشگاه

به گزارش خبرگزاری آنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، در ششمین روز از ایام الله دهه فجر و در راستای منویات مقام معظم رهبری در تکریم خانواده های معظم شهدا، دکتر عباسعلی حیدری دبیرهیأت امناء ورییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی ، حجت الاسلام و المسلمین علی اکبر هراتی ، دکتر حسین مظاهری معاونت سما و رضا صیدی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه و برخی از مدیران ، ضمن دیدار باخانواده معظم شهید حمید عراق نظام آبادی از شهدای دانشجوی دانشگاه آزاداسلامی اراک با آرمان های شهدا و امام شهدا عهد و پیمانی دوباره بستند.

بنابراین گزارش در ابتدای جلسه برادر شهید ضمن تشکر و خیر مقدم به ریاست و اعضای هیأت رییسه واحد اراک با بیان خاطراتی از برادر شهیدش و نحوه زندگی آن بزرگوار این مجلس را مزین کرد.

دکتر حیدری رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در این دیدار ضمن تبریک ایام الله دهه فجر و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی وگرامیداشت یاد و خاطره  حضرت امام خمینی (ره) ، شهدای انقلاب ، شهدای هشت سال دفاع مقدس شهدای مدافع حرم و تسلیت ایام فاطمیه ضمن تشکر از خانواده معظم شهید عراق نظام آبادی، شهدا را مایه عزت و سرافرازی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دانست و عنوان کرد:« شهدا با شجاعت و استقامت خود پایه های انقلاب را تثبیت و موجب استحکام و قدرتمند شدن این یادگار ارزشمند امام (ره) شدند.»

رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی با بیان اینکه آسایش و امنیت امروز جامعه اسلامی مرهون مجاهدت شهدا ، ایثارگران و آزادگان است ،اظهار کرد: « بدون شک تعالی و پیشرفت امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی بدون رشادت و از خود گذشتگی جوانان برومند آن روزگار امکان پذیر نبوده و نیست چرا که داشته های امروز ما به برکت خون شهیدان است.»

شهید حمید عراق نظام آبادی دانشجوی رشته دینی و عربی دانشگاه آزاداسلامی اراک بود که در تاریخ 21/1/1366 در عملیات کربلای 8  در منطقه شلمچه به  فیض شهادت نایل آمد.

بر اساس این گزارش در پایان این دیدار با اهدای لوح یادبودی از سوی دکتر حیدری از خانواده شهید حمید عراق نظام آبادی تجلیل شد.