همایش بزرگداشت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی دراستانداری مرکزی برگزار شد

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۲۱:۰۹ کد : ۲۸۰ اخبار دانشگاه
همایش بزرگداشت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی دراستانداری مرکزی برگزار شد

حسن بیگی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری صبح امروز در همایش بزرگداشت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی که در محل استانداری مرکزی برگزار شد، گفت: مهمترین رسالت روابط عمومی ها ایجاد همدلی و وفاق در جامعه است.

حسن‌بیگی معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استانداری اظهار کرد: نام‌گذاری روز 27 اردیبهشت ماه به عنوان روز ارتباطات و روابط عمومی‌ها نشان از اهمیت این حرفه در جامعه دارد.

وی با اشاره به شصت و سومین سالروز تاسیس روابط عمومی‌ها در کشور تصریح کرد: با وجود اینکه هنوز عمر طولانی از تاسیس روابط عمومی در کشور نمی‌گذرد، ولی این حرفه و علم توانسته به جایگاه ویژه‌ای در بین دستگاه‌های اجرایی و شرکت‌ها دست یابد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی ادامه داد: روابط عمومی‌ها رسالت‌های خاص و خطیری را بر عهده دارند که از آن جمله می‌توان به ایجاد همدلی و وفاق در دستگاه و نهاد مربوطه و در بین جامعه اشاره کرد.

حسن‌بیگی ادامه داد: همدلی یکی از سرمایه‌های اجتماعی است که به واسطه روابط عمومی‌ها و اطلاع‌رسانی به موقع و شفاف آنها در جامعه افزایش می‌یابد.

وی کارآمدی سازمان را مرهون تلاش‌های روابط عمومی دانست و گفت: حفظ حرمت قلم در  روابط عمومی‌ها، برقراری ارتباط و تعامل خوب با اصحاب رسانه، انتقال صحیح اطلاعات به مخاطبین و ارائه بازخورد آن به مدیران دستگاه‌های اجرایی از دیگر وظایف و رسالت‌های روابط عمومی‌ها می‌باشد.

حسن‌بیگی برقراری ارتباط خوب روابط عمومی‌ها با مخاطبین را عاملی در راستای اعتمادسازی بین مردم و مسئولان اعلام کرد و گفت: بیان خدمات دولت و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به مردم از دیگر رسالت‌های این افراد است.

وی حاطر نشان کرد: دشمنان ایران اسلامی با هجمه های فرهنگی و توطئه های اقتصادی سعی در ناکارآمد جلوه دادن نظام و در نهایت تضعیف روحیه ملت دارند و روابط عمومی ها با کارآیی در انتقال محتوای پیام و استفاده از روش های کارآمد جذب مخاطب باید با برنامه ریزی در جهت خنثی سازی توطئه های دشمنان گام های اساسی بردارند.

مدیرکل روابط عمومی استانداری نیز در این همایش گفت: هم اکنون 137 مسوول روابط عمومی در دستگاه های اجرایی، نهادهای مردمی و انقلاب اسلامی استان مرکزی فعالیت می کنند.
مصطفی عرب افزود: روابط عمومی های دستگاه ها با ارتباط درون سازمانی و برون سازمانی مطلوب در دستیابی به معیارها و اهداف انقلاب اسلامی نقش موثری دارند.
وی ادامه داد: تعامل و ارتباط یکی از عوامل مهم و تاثیرگذار حیات اجتماعی سازمان های ارایه دهنده خدمات است و روابط عمومی ها به عنوان قلب تپنده نهادها نقش کلیدی در این خصوص بر عهده دارند.

دبیر اجرایی همایش روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی در استان مرکزی گفت: تحلیل کارشناسی، توجه به آمار و اطلاعات دقیق و اعتمادسازی بین مخاطبان و مدیران وظیفه مهم روابط عمومی ها به شمار می رود.

گفتنی است در پایان این آیین از مدیران و مسوولان برتر روابط عمومی های دستگاه های اجرایی استان مرکزی  و همچنین پیشکسوتان روابط عمومی با اهدای لوح تقدیر تجلیل شد.