کرسی ترویجی با موضوع بررسی مفاهیم هویت و تنهایی در نگاه فلسفه اصالت وجود در تالار امیر کبیر برگزارشد

۰۲ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۰:۰۰ کد : ۲۸۱۵ اخبار دانشگاه

به گزارش خبرنگار آنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک ، به همت دفتر مطالعات و پژوهش های فرهنگی کرسی ترویجی با هدف اهتمام  به تولید دانش و نهضت نرم افزاری و ایجاد فضای آزاد اندیشی در دانشگاه با موضوع  بررسی مفاهیم هویت و تنهایی در نگاه فلسفه اصالت وجود در رمان قصراثر  فرانتس کافکا با حضور استادان و دانشجویان در تالار امیرکبیر دانشگاه آزاداسلامی اراک برگزارشد.

کرسی ترویجی توسط توسط دکتر فاطمه عزیز محمدی عضو هیأت علمی گروه زبان انگلیسی واحد اراک ارائه و توسط دکتر فاطمه قهرمانی عضو هیأت علمی دانشگاه  نقد شد.

این کرسی پس از پرسش و پاسخ حاضران  با جمع بندی مدیر جلسه دکتر فروغ اعظم سوفالی خاتمه یافت.