کسب مقام قهرمانی تیم فوتسال برادران در مسابقات فوتسال دانشگاه های آزاد اسلامی استان مرکزی توسط دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی اراک ج

۰۲ خرداد ۱۳۹۴ | ۲۱:۰۸ کد : ۲۸۲ اخبار دانشگاه

کسب عنوان قهرمانی تیم فوتسال واحد اراک در مسابقات دانشگاه های آزاد اسلامی استان مرکزی

راه یابی تیم فوتسال واحد اراک به مسابقات سراسری

به گزارش خبرنگار آنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، مسابقات دانشجویان دانشگاه های آزاد اسلامی استان مرکزی به میزبانی واحد اراک برگزار گردید.

بنا بر همین گزارش، در این دوره از مسابقات که هفت تیم از دانشگاه های آزاد اسلامی؛ اراک، ساوه، خمین، محلات،زرندیه ،کمیجان  و نراق به مدت چهار روز در واحد اراک حضور داشتند، پس از رقابت بین تیم های شرکت‌کننده، تیم فوتسال دانشگاه آزاد اسلامی اراک مقام نخست این دوره از مسابقات را کسب کرد و تیم فوتسال دانشگاه آزاد اسلامی زرندیه مقام دوم و تیم فوتسال دانشگاه آزاد اسلامی محلات مقام سوم را به خود اختصاص دادند.

شایان ذکر است تیم فوتسال دانشگاه آزاد اسلامی اراک با کسب عنوان قهرمانی در مسابقات دانشجویان دانشگاه های آزاد اسلامی استان مرکزی مجوز حضور در مسابقات سراسری دانشجویان دانشگاه‌های آزاد اسلامی سراسر کشور را کسب کرد.

درحاشیه این بازی ها  و در روز پایانی این دوره از مسابقات دکتر نظام آبادی سرپرست واحداراک ودبیرهیأت امنای استان مرکزی درسالن پوریای ولی جهت اهدای کاپ قهرمانی وتوزیع مدال ها حضور یافتند و در جمع ورزشکاران به نکاتی در خصوص اهمیت ورزش ، جوانمردی واخلاق درزندگی اجتماعی و فردی اشاره نمودند و اظهارکردند :اخلاق در زندگی شخصی به مانند عدد صفر در کنار اعداددیگر است که ارزش اعداد دیگر را ده برابر می کند.

دبیرهیأت امنای استان مرکزی بابیان اینکه آموزه های دینی ما در بحث ورزش یاد آور جوانمردی ،اخلاق ومردم داری و...امام علی (ع) را در ذهن ما یاد آور می شود افزود: امیدواریم در عرصه ورزش وزندگی اجتماعی و شخصی در تمامی جنبه ها پیرو راستین این امام بزرگوار باشیم.

سرپرست واحد اراک با تاکید بر اهمیت ورزش دانشگاهی در پشتیبانی از ورزش قهرمانی و حرفه‌ای گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک با توجه به زیرساخت ها وامکانات ورزشی از جایگاه ویژه ای در بین دانشگاه های استان وکشور برخوردار است ودررشته های مختلف مقام های ارزشمندی نیزکسب نموده است .

دبیر هیأت امنای استان مرکزی گفت: ورزش دانشگاه و مدارس یکی از ارکان ورزش کشور است و می‌توانند مبنایی برای ورزش همگانی و قهرمانی محسوب شوند و دانشگاه‌ها محفل بسیار خوبی برای روی آوردن دانشجویان به ورزش هستند چرا که سن دانشجویی بهترین زمان برای انجام فعالیت‌های ورزشی است.

وی اظهار کرد: امیدوارم از این سری مسابقات و رقابت‌های ورزشی در داخل دانشگاه‌ها و دانشکده‌ها نیز در طول سال برگزار شود تا دانشجویان همواره از روحیه نشاط و شادابی بیشتری برخوردار شوند.

لازم به توضیح است اسامی تیم فوتسال برادران دانشگاه آزاد اسلامی اراک به سرپرستی جواد رجبی وسر مربیگری محمد رجاییان به شرح ذیل می باشد: امیر معروفی، سید دانیال موسوی نسب، امیر حسین کوچکی، محسن فتاحی، یوسف بابائی، سید علی میر طاهری، جواد رحیمی، احمد کمانی، محسن جعفری، معین نوروزی، محمد فلاح وسید محمد اشرفی