برگزاری اولین دوره ازمسابقات هاکاگلوبال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی اراک

۰۳ خرداد ۱۳۹۴ | ۱۳:۰۶ کد : ۲۸۳ اخبار دانشگاه
برگزاری اولین دوره ازمسابقات هاکاگلوبال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی اراک

به گزارش خبرنگار آنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، به همت حوزه معاونت  پژوهش وفناوری واحد اراک اولین دوره ازمسابقات هاکاگلوبال دانشجویان همزمان با 5 شهر بزرگ ایران و با حضور تیم هایی از استان مرکزی متشکل از دانشگاه آزاد اسلامی اراک، دانشگاه اراک، پیام نور اراک، دانشگاه آزاد اسلامی تفرش و دانشگاه آزاد اسلامی خمین در قالب 6 تیم 6 نفره و به میزبانی واحد اراک برگزار گردید.

بنا بر همین گزارش، دکترعلی نیازی معاونت پژوهش وفن آوری  واحد اراک گفت: هاکا گلوبال یک نبرد بین المللی برنامه نویسی جهت هم افزایی و شبکه سازی در بین جامعه برنامه نویسان در کل دنیاست، که تاکنون در چندین شهر دنیا برگزار شده است.

معاونت پژوهش وفن آوری  واحد اراک اظهار کرد: جامعۀ برنامه نویسان در دنیا خیلی فعال هستند و با اشتراک گذاری دانش میان یکدیگر باعث رشد و پیشرفت جامعۀ برنامه نویسی می شوند. در ایران کمی اوضاع فرق می کند و برنامه نویسان معمولاً زیاد از فعالیت های یکدیگر اطلاعی ندارند و در اتاق خودشان مشغول کدنویسی هستند.

وی گفت: این رویداد باعث می شود که اولاً با همکاران خودشان بیشتر آشنا شوند و شبکه سازی در میان آنان به صورت حضوری و مجازی انجام شود، دوم اینکه شرکت هایی که به دنبال نیروهای متخصص می گردند، با حمایت مالی از رویداد می توانند برنامه نویسان خوب و خبره را در این رویدادها شناسایی و جذب نمایند.

شایان ذکر است دکتر علیرضا نظام آبادی سرپرست واحد اراک ودبیر هیأت امنای استان مرکزی به همراه معاونین وتعدادی از مدیران واحد ازاین مسابقات بازدید نمودند واز نزدیک شاهد فعالیت آنها بودند.

در این نبرد 15 ساعته تیم کاما از دانشگاه آزاد اسلامی اراک مقام اول را در کشور بدست آورد.

قابل ذکر است تیم­های شرکت کننده از طریق اینترنت از شهرهای تهران، اصفهان، شیراز، اهواز و مشهد در این مسابقات حضور داشتند.