منظری‌توکلی مطرح کرد: پیش‌بینی تحصیل ۱۶ میلیون دانش‌آموز در مدارس کشور در ۱۴۰۴

۲۳ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۱:۰۰ کد : ۲۸۶۵ اخبار دانشگاه

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک ، دکترعلیرضا منظری توکلی معاون آموزش های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاداسلامی درجلسه ای با هیات رییسه دانشگاه آزاداسلامی اراک نیز ضمن تبریک اعیاد شعبانه افزود: بعد از حضور دکتر ولایتی در رأس مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی کشور، در رویکرد اداره دانشگاه آزاد تغییراتی حاصل شد که بحث تغییر در رویکردهای فرهنگی از جمله این تغییرات به شمار می رفت.

وی با تاکید بر نظر دکتر ولایتی که رویکردهای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی کاملا با گذشته متفاوت است و نیاز به تغییر دارد اضهار کرد: بحمدا.. مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی از پتانسیل های قابل قبولی برخوردار است و خداوند را شاکریم که می تواند روی پای خود بایستد به گونه ای که در حال حاضر مسئولیت بخش عمده ای از آموزش عالی کشور را عهده دار می باشد.

معاون آموزش های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاداسلامی با بیان اینکه مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی امانتی است به دست ما که باید به آیندگان و نسل های بعدی بسپاریم، تصریح کرد: اولین مورد که از توجه ویژه ای نیز برخوردار می باشد خودسازی و خود مراقبتی از سوی مسئولان و مدیران مجموعه است چرا که هم اینک ما وظیفه ارشاد و هدایت مردم را برعهده گرفته ایم و باید به یاد داشته باشیم که در جمهوری اسلامی موقعیت ها و مسولیت ها نه امتیاز و نه حقی برای ما ایجاد کرده اند بلکه به عنوان یک تکلیف و وظیفه باید به آن نگاه کنیم .

وی ادامه داد: حال که به عنوان پیشگامان فرهنگ، علم و آموزش ،وارث خون شهدا هستیم باید بدانیم که فردا باید پاسخگوی وظایف و اعمال خود باشیم چرا که اینها فقط آزمون و امتحانی الهیست ، انشاالله که بتوانیم در این مسیر سخت که به واسطه امتحان الهی به ما محول شده به خوبی گام برداریم.

دکترعلیرضا منظری توکلی با بیان اینکه آینده دانشگاه آزاد اسلامی ، آینده روشنی خواهد بود گفت: یکی از سیاست های دکتر ولایتی و دکتر طرانچی تاکید بر توجه به مدارس سما می باشد چرا که معتقد هستند  با شکل گیری شخصیت کودکان در دوران پیش دبستان و دبستان ایجاد تمدن اسلامی نیز باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با تاکید بر تاثیر گذاری تربیت و آموزش در مدارس سما اظهار کرد: اگر بتوانیم مدارس سما را به سمتی سوق دهیم که برند شوند، مطمئنا از آن استقبال خوبی خواهد شد چرا که به نظر رییس سازمان نیز مدرسه داری نسبت به دانشگاه به لحاظ اقتصادی سود آوری بیشتری را به دنبال خواهد داشت.این در حالیست که پیش بینی می شود در سال 1404 جمعیتی بالغ بر 16 میلیون دانش آموز در مقاطع مختلف تحصیلی در مدارس سما کشور تحصیل نمایند.

معاون آموزش های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاداسلامی بر روند افزایش جمعیت در کشور اشاره کرد و گفت: تا سال 1404 امکانات مدارس تحت پوشش آموزش و پرورش کاهش و فرسوده خواهند شد ضمن اینکه بیش از 420 هزار معلم نیز تا آن زمان به مرحله بازنشستگی خواهند سید، اینجاست که اگر ما برنامه ریزی خوبی داشته باشیم هیچ مرکز آموزشی نخواهد توانست با ما رقابت کند.

وی تاکید کرد: آموزش های عمومی و مهارتی باید در راس برنامه های اولویت دار ما چه در قالب رشته های فنی و حرفه ای و چه در قالب آموزش های کوتاه مدت قرار گیرند این در حالیست که معتقدیم استان مرکزی به عنوان یک استان مهم و صنعتی در کشور می تواند در این زمینه از استان های دیگر موفق ترعمل نماید.