اکران فیلم سینمایی محمدرسول الله(ص) در دانشگاه آزاد اسلامی اراک

۲۵ مهر ۱۳۹۴ | ۱۷:۰۲ کد : ۲۹۱ اخبار دانشگاه
اکران فیلم سینمایی محمدرسول الله(ص) در دانشگاه آزاد اسلامی اراک

استقبال دانشگاهیان واحد اراک از اکران فیلم سینمایی محمد رسول الله(ص)

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک، به همت معاونت دانشجویی وفرهنگی وهمکاری روابط عمومی دانشگاه درراستای تقویت فعالیت های فرهنگی و اکران فیلم‌های ارزشی در سینمای ایران این فیلم برای دانشجویان ،خانواده های کارکنان واستادان دانشگاه آزاداسلامی واحد اراک ، در تالارفردوسی شهرک دانشگاهی امیرکبیر اکران شد.

با توجه به استقبال گسترده دانشجویان ، اکران رایگان فیلم سینمایی محمد رسول الله(ص) برای  1000نفر ازدانشجویان ،خانواده های کارکنان واستادان دانشگاه آزاداسلامی واحد اراک در دوسانس مجزا و درطی یک روز انجام شد .

لازم به ذکر است، فیلم محمدرسول الله جدیدترین ساخته مجید مجیدی، کارگردان بنام کشور است وداستان فیلم سینمایی «محمد رسول‌الله (ص)» از محاصره مسلمانان در شعب ابی‌طالب آغاز می‌شود و به پیش از تولد پیامبر اسلام (ص)بازمی‌گردد. در این فیلم، مخاطب شاهد وقایعی است که پیش از تولد پیامبر اسلام (ص) تا 12 سالگی ایشان را در برمی‌گیرد.

صحنه‌های وفات مادر حضرت رسول اکرم(ص) در روستای ابواء و صحنه‌های مربوط به دوران شیرخوارگی و خردسالی پیامبر(ص) در روستای سعدیه هم از دیگر بخش‌های فیلم است.

در این فیلم، علیرضا شجاع‌نوری در نقش عبدالمطلب، مهدی پاکدل در نقش ابوطالب، ساره بیات در نقش حلیمه سعدیه، مینا ساداتی در نقش آمنه بنت وهب، محسن تنابنده در نقش ساموئل یهودی، داریوش فرهنگ در نقش ابوسفیان، رعنا آزادی‌ور در نقش ام‌جمیل، حمیدرضا تاج دولت در نقش حمزه، صادق هاتفی در نقش بحیرا، محمد عسگری در نقش ابولهب، هدایت هاشمی در نقش حناطه، نگار عابدی در نقش همسر حناطه، پانته‌آ مهدی‌نیا در نقش فاطمه بنت اسد و جعفر قاسمی در نقش حارث شوهر حلیمه به عنوان بازیگران اصلی فیلم بازی می‌کنند.